37 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRBudite dio projekta „Moš ča oš“ i manifestacije „Sajam mogućnosti uz spektakularan...

Budite dio projekta „Moš ča oš“ i manifestacije „Sajam mogućnosti uz spektakularan nastup “Krila Oluje”

Projekt OŠ Petar Berislavić  pod nazivom „Moš ča oš“ se već treću godinu zaredom provodi na području Grada Trogira i Općine Okrug.

Realizirat će se na dvije lokacije: u PŠ u Okrugu Gornjem 27.rujna s početkom u 9.30 sati i  na trogirskoj rivi u petak, 28. rujna u 9.30 sati.  

I ove godine u suradnji s PU splitsko-dalmatinskom te PP Trogir kroz njihov Sajam mogućnosti i uz slogan „Zajedno više možemo“ uz potporu Grada Trogira radi se na prvotnom cilju: informiranju djece ,mladih i njihovih roditelja o mogućnostima uključivanja u razne sportske, volonterske i kulturno-umjetničke udruge i organizacije na području Trogira i šire. 

 Osim informiranja o kvalitetnijem provođenju slobodnog vremena , mladi mogu dobiti potrebne informacije vezane za buduće školovanje jer će se prezentirati i srednje škole grada Trogira te srednja škola iz Kaštela. Također, mladima će se predstaviti i vatrogasna društva, policijske postrojbe te MORH kako bi ih dodatno informirali o svom djelovanju i mogućem budućem zaposlenju.

-Predstavit će nam se športski klubovi, Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva Krila Oluje , škole stranih jezika, Segetske mažoretkinje, Kud Kvadrilja, Konjički klub, udruga Toms i mnogi drugi. Iznenađenje ove godine će biti simulator letenja migova koji će učenici i građani Trogira moći isprobati i bar na kratko osjetiti što znači biti pilot ratnog zrakoplovstva, a kao posebno iznenađenje za sve građane bit će nastup “Krila Oluje” kojeg očekujemo oko 11.30 satiDođite u što većem broju i zabavite se na trogirskoj rivi, poručuju organizatori. 

Podsjećamo, „Sajam mogućnosti” organiziran je u okviru preventivnog projekta „Zajedno više možemo” povodom blagdan Sv. Mihovila – zaštitnika policije koji se obilježava 29. rujna, a provodi ga PP Trogir u suradnji s Gradom Trogirom i OŠ Petar Berislavić.

U okviru sajma dodatno će se prikazati prezentacija policijske opreme i vještina. Uz djelatnike Odjela prevencije na sajmu će prisustvovati policijski službenici te kontakt policajci, građani će se moći pobliže upoznati s izgledom policijskih vozila i plovila, a vidjet će što sve zna i može službeni policijski pas. 

Tijekom sajma policijski službenici će na info pultu građanima dijeliti informativne materijale kako bi se upoznali i s drugim preventivnim projektima Ministarstva unutarnjih poslova i PU splitsko-dalmatinske.

Svim policijskim službenicima čestitamo njihov dan- Dan policije ! 

 

 

ZADNJE OBJAVE