13 C
Trogir
NaslovnicaKULTURA'Brodolomke' se vraćaju u Split, stižu i u Metković, a 'Kako život'...

‘Brodolomke’ se vraćaju u Split, stižu i u Metković, a ‘Kako život’ prvi put u Lori

Zbog velikog interesa publike ‘Brodolomke’ se vraćaju u Split, predstava će se održati u petak, 30. studenog, s početkom u 18 u dvorani Lora. Kako doznajemo od organizatora, to će biti zadnje gostovanje u Splitu u ovoj godini.

Istog dana, s početkom u 20.30 sati, po prvi put u Loru dolazi predstava ‘Kako život’, koja kroz priču o ljubavnom trokutu starijih ljudi saznajemo više o prijateljstvu, mladosti i životu. Igraju poznata lica hrvatskog glumišta Ana Begić, Biserka Ipša, Siniša Popović i Vinko Kraljević.

U sklopu turneje ‘Mjesec kazališta Moruzgva u Dalmaciji’ i publika u Metkoviću će imati prilike vidjeti ‘Brodolomke’, i to u nedjelju, 2. prosinca u 20 sati u dvorani GKS-a. Raspjevane i rasplesane Ecija Ojdanić, Daria Lorenci Flatz, Anita Matić Delić, Sanja Milardović uz Luku Petrušića nasmijat će Neretvanke i Neretvane.

Prodaja ulaznica za Split je na blagajni Lore svaki dan od 15 od 19,  a za Metković na blagajni GKS-a. Karte se mogu kupiti online na croatia-tickets.com, a informacije i rezervacije vrše se na 091 528 4304 ili preko Facebook stranice Amadeus events.

ZADNJE OBJAVE