38 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRBRANKO MEDAK POSVETIO PJESMU VINKU COCI

BRANKO MEDAK POSVETIO PJESMU VINKU COCI

Hrvatski glazbenici i umjetnici Branko Medak i Zoran Bebić na nedavno održanom Festivalu zabavne glazbe Opuzen – Melodije hrvatskog juga, na opuzenskoj Pjaci, otpjevali su pjesmu posvećenu Vinku Coci naziva“Pismu Vinku”, pjesma je osvojila prvo mjesto publike.

 

Branko Medak je napisao tekst i glazbu, dok su Želimir Škarpona i Dalibor Musap napravili aranžman. 

„Nisam očekivao prvu nagradu, no publika je prepoznala pjesmu i nagradila nas s prvim mjestom. Vinko je bio gost u Opuzenu cijelo vrijeme, svih 20 – tak godina festival je posjećivao redovito, nikada nije izostajao, čak od prije nekoliko godina ima i nagrada koja se zove nagrada Vinko Coce za najdalmatinskiju pjesmu. Od malih nogu odgajao sam se uz CD na kojem je pisalo Klapa Trogir i meni je Vinko bio pojam, uvijek sam težio takvim tenorskim visinama. U planu je snimanje spota za pjesmu „Pisma Vinku“ u kojem ćemo se dotaknut Trogira i Vinkove konobe „Vilo moja“. Moj tim i ja planiramo i jedan lipi koncert u kuli Kamerlengo.“ – kazao nam je Branko Medak.

Poslušajte što je u programu Gradskog radija Trogir još ispričao Branko Medak čiji tenorski glas u trenucima odzvanja poput glasa trogirskog slavuja, Vinka Coce.

{mp3}BRANKO{/mp3}

 

Branko Medak – Pisma Vinku

 

 

 

ZADNJE OBJAVE