12 C
Trogir
Subota, 24 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTITROGIRBooking.com: Trogirski STUDIO MAKALA među TOP 10 smještajnih objekata

Booking.com: Trogirski STUDIO MAKALA među TOP 10 smještajnih objekata

Booking.com je objavio dobitnike nagrade Traveller Review Awards 2020. Gotovo milijun nagrada (986.449) je dodijeljeno, a među 10 zemalja s najviše dobitnika našla se i Hrvatska s 42 763 dobitnika.

Osim mnogobrojnih partnera koji pružaju uslugu smještaja, u osmom izdanju godišnje nagrade kojom se odaje priznanje partnerima Booking.com prvi je put nagradio i partnere koji pružaju uslugu prijevoza. Nagradama se odaje priznanje tim partnerima za vrhunsko gostoprimstvo i za to što putnicima osiguravaju nevjerojatna iskustva prilikom rezerviranja smještaja, automobila za najam ili taksija iz/do zračne luke.

Mjesta u kojima se pruža najtoplija dobrodošlica na tržištu u Hrvatskoj su: Dubrovnik, Zagreb, Opatija, Baška, Cavtat, Osijek, Cres, Korenica, Slunj, Rakovica.

Pored ostalih u TOP 10 smještajnih objekata koji su primili nagradu Traveller Review Awards za 2020. u Hrvatskoj je i Studio Makala, Trogir. Studio je smješten u zgradi staroj 900 godina u drevnoj jezgri Trogira. 

„Prije sedam godina otvorio sam ovaj studio. Trudimo se udovoljiti svakom gostu i želja nam je kad odu od nas da ponesu lijepa iskustva i uspomene na grad Trogir“, kazao nam je vlasnik apartmana Mario Gruić.

Neke od recenzija na Booking.com:

„Ovaj moderni studio apartman smješten je na središnjoj lokaciji i uređen je u tradicionalnom stilu. Super prijateljski domaćini koji će učiniti sve što mogu za vas (u ponudi su usluga prijevoza iz/do zračne luke, osvježavajuća pića u hladnjaku i dobra komunikacija tijekom praznika)”, hvali domaćine Sarah iz Velike Britanije.

„Fantastičan, ultra moderan i besprijekoran smještaj u lijepom i živahnom starom gradu. Mario, vlasnik je tako gostoljubiv i ne može učiniti dovoljno za vas „ napisao je Nigel iz Ujedinjenog Kraljevstva.

„Dobri i divni domaćini, u povijesnom gradu. To je divno!“, hvali Helen iz Kanade.

„Odmah ste u srcu starog gradskog šarma. Mario i njegova obitelj brinuli su se o nama sa svime što nam je trebalo. Ne mogu preporučiti dovoljno ovaj apartman. Definitivno na mojoj listi omiljenih ”, pohvalila je Adrienne iz Australije.

 

ZADNJE OBJAVE