10 C
Trogir
Utorak, 28 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIRAUDIO Terapijsko jahanje: To je samo ljubav, ništa drugo!

AUDIO Terapijsko jahanje: To je samo ljubav, ništa drugo!

Cilj naših redovnih emisija „Razgovori s povodom“ je afirmirati javnost na određene probleme u društvu te u skladu s tim potaknuti volontiranje kako bi se pomoglo najugroženijim skupinama. U jednoj od emisija bilo je riječi o volontiranju u zajednici terapijskog jahanja.

Terapijsko jahanje se provodi zahvaljujući volonterima koji pomažu prilikom uzjahivanja, jahanja i skidanja s konja. Stoga su naši gosti bili voditeljica terapijskog jahanja pri Udruzi tjelesnih invalida TOMS Trogir Ana Jajić i volonter Kristian Jelić.

 „Nakon što smo pet i pol godina bili u Medenoj, promijenili smo lokaciju i sada se nalazimo u Blizni Donjoj – Batina obiteljsko izletište. Ustupljen nam je cijeli teren, sadržaj će biti puno opširniji. Korisnicima to više neće biti samo terapija nego ujedno obiteljsko opuštanje. Uz mene, tu je 12 veličanstvenih volontera u dobi od 15 do 25 godina. Aktivni su  svaki dan na terenu od 0 do 24. Trebate jednom doći do nas i provesti dan s nama, vratit ćete se punih baterija i jedva ćete dočekati doći ponovno. To je samo ljubav, ništa drugo!“ , kazala je voditeljica terapijskog jahanja Ana Jajić.

„Volontiram već dvije godine privukla me priroda, životinje i pomaganje djeci s poteškoćama i radost kad vidiš kako oni napreduju. Preporučujem svima da se uključe kako bismo povećali našu malu obitelj“, kazao je volonter Kristian Jelić.

Svi zainteresirani za jahanje ili volontiranje mogu se javiti voditeljica terapijskog jahanja, Ani Jajić na broj mobitela 095 857 94 27.

Posjetite Facebook stranicu Terapijsko jahanje UTI TOMS Trogir 

Poslušajte emisiju u cijelosti …

{mp3}terapijskojahanje{/mp3}

 

ZADNJE OBJAVE