10 C
Trogir
Utorak, 28 studenoga, 2023
NaslovnicaVIJESTIPOLITIKAAUDIO: Poslušajte pitanja i odgovore s aktualnog sata 19. sjednice Gradskog vijeća...

AUDIO: Poslušajte pitanja i odgovore s aktualnog sata 19. sjednice Gradskog vijeća Grada Trogira

Kako je to već uobičajeno, 19. sjednici Gradskog vijeća prethodio je aktualni sat na kojem su vijećnici postavljali pitanja gradonačelniku i zamjenicima.

Prvi je za govornicu izašao Ivan Bašić(HDZ) kojeg je zanimalo koliko je plaćena „rupa“ u Parku prijateljstva?
{mp3}Basic{/mp3}

Damir Zaradić(HSP) upitao je gradonačelnika koliko je zaposlenih u gradskoj upravi i pripadajućim društvima i ustanovama danas i koliko ih je bilo kad je stupio na dužnost te koliko grad naplaćuje od mjenjačnice koja se nalazi u prostoru koji je jedna turistička agencija unajmila od Grada?
{mp3}Zaradic{/mp3}

Alen Penasa (HDZ) upitao je može li Grad osigurati sredstva za kupnju udžbenika za djecu s posebnim potrebama te što je s službenikom Matom Čajkušićem koji je tužio Grad zbog nezakonitog otkaza?
{mp3}Pensa{/mp3}

Ivica Baturina (HDZ) upozorio je na komunalni nered, neuređene plaže, nepokošenu travu, otpad koji se ne kupi a sve u vremenu kada je sezona već počela te je upitao gradonačelnika jeli zadovoljan s pripremom turističke sezone uz napomenu da Grad Trogir već duže vrijeme nema direktora turističke zajednice?
{mp3}Baturina{/mp3}

Tonči Barada(HSU) upitao je gradonačelnika jeli dogovorena sanacija Foše i u kojoj je fazi izrada projektne dokumentacije za povlačenje novca iz EU fondova za rješavanje pitanja vodoopskrbe na Drvenicima?
{mp3}Barada{/mp3}

Marko Hrsto(HDZ) pitao je kad će se konačno počet s priključcima na kanalizacijsku mrežu i koliko Grad naplati komunalnog doprinosa i parkinga i koliko se tih sredstava ponovno vrati u Grad Trogir?
{mp3}Hrsto{/mp3}

Dubravko Škokić(SDP) upitao je dogradonačelnicu gdje je zapelo s projektom obnove javnih česmi što je bilo najavljeno te je gradonačelnika pitao što je s projektom vrtića na Balancanama?
{mp3}Skokic{/mp3}

Za kraj aktualnog sata za govornicu je izašao predsjednik Gradskog vijeća Ante Piteša(Nez.) koji je pitao što je s popisom gradske imovine te je također  upozorio na komunalne probleme i probleme u škveru.
{mp3}Pitesa{/mp3}

ZADNJE OBJAVE