14.3 C
Trogir
Subota, 24 listopada, 2020
Naslovnica VIJESTI TROGIR AUDIO: Osmo izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

AUDIO: Osmo izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate! 

Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati

Vaša pitanja su dobrodošla, a možete ih slati putem maila radio@tgholding.hr, pozivom na broj Gradskog radija Trogir 798 – 571 (od ponedjeljka do petka od 8 do 12 sati)

Nastavljamo ciklus predavanja o šećernoj bolesti uz dr. Anicu Badanjak, internisticu, endokrinologinju i dijabetologinju.

Tema emisije je : „ŠEĆERNA BOLEST I TJELESNA AKTIVNOST“

MALO KRETANJA MOŽE UČINITI MNOGO ZA NAŠE ZDRAVLJE!

PREPORUKA za osobe sa šećernom bolešću: CJEPITE SE PROTIV GRIPE SVI (koji nemate neke posebne kontraindikacije), A ONI S KOMPLIKACIJAMA i pridruženim bolestima I PROTIV PNEUMOKOKA.

  • APEL: Nosite maske kada ste u zatvorenom prostoru izvan kuće i kada ste na otvorenom prostoru gdje nema mogućnosti održavanja distance. Nosite ih pravilno, da pokriju nos i usta. Držite distancu od 2 m – kada ste van vaše kuće, stana. često perite ruke! Dezinficirajte i održavajte higijenu prostora u kojem boravite. Često provjetravajte prostorije, kazala je, između ostalog, u osmom izdanju emisije dr. Badanjak.

Poslušajte emisiju „KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM

1.DIO EMISIJE

2.DIO EMISIJE

ZADNJE OBJAVE

AUDIO: Deseto izdanje emisije “KAKO SE NOSITI S DIJABETESOM”

Emisija koju i vi kreirate!  Svaki tjedan – nova tema – četvrtkom od 14:10 sati Vaša pitanja...

Minute o’ Kvadrilje: To se pamti, ta radost druženja i življenja

U već tradicionalnoj radijskoj emisiji petkom „Minute o' Kvadrilje“ gostovao je Ante Grga, član sekcije svirača koji je ujedno i član uprave društva.

I TEBE SE PITA: Idući tjedan javne tribine; moguće je glasati na njima ili elektronski

Sljedeći tjedan održat će se svih osam javnih tribina na kojima građani imaju priliku glasati za prijedloge malih komunalnih investicija koje su...

Policija će tijekom vikenda vršiti pojačane aktivnosti nadzora cestovnog prometa

U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija i tijekom ovog vikenda...

Izviješće o stanju sigurnosti na području grada Trogira

Izviješće o stanju sigurnosti predstavio je načelnik Policijske postaje Trogir Marko Doljanin na 28. sjednici Gradskog vijeća Grada Trogira održanoj u srijedu, 21....