8 C
Trogir
Srijeda, 14 veljače, 2024
NaslovnicaOstaloZABAVAAntonija Mirat Britancima je za finale, u Hrvatskoj ne valja!': burno dočekan...

Antonija Mirat Britancima je za finale, u Hrvatskoj ne valja!’: burno dočekan neprolazak trogirske sopranistice

Kao što se očekivalo, neprolazak trogirske sopranistice Antonije Mirat u polufinale “Supertalenta” izazvalo je brojne i burne reakcije.

Mirat je, naime, za izvedbu zahtjevne arije dobila “da” samo od Martine Tomčić, ostali su svoje “ne” obrazložili mahom – strahom!

“Prepala me nastupom!” – priznao je vidno zgroženi Janko Popović Volarić, s njim se složila i Maja Šuput kojoj je, vjerovali ili ne, sve to bilo pretjerano ekspresivno.

Tomčić je ukazala na greške, jer ih je bilo, Antoniju Mirat je “pojela” trema i griješila je. 

“Meni je bila naj naj, žena rastura, to što ju je malo trema… Pa normalno, koga ne bi!” – komentirala je na Facebooku showa, odmah nakon nastupa Miratove, jedna gledateljica.

“Točno je, slažem se sa žirijem, nije žvaka za seljaka. Problem nastaje kad su tri člana žirija u vrlo gledanom i respektabilnom natjecateljskom showu, prema vlastitom priznanju, i sudeći prema izjavama nakon Antonijinog nastupa – SELJACI. Počela je kasniti kad je dobila prvi X, a svima koji su prvi puta u životu čuli Mozartovu ariju, koja se smatra jednom od najtežih sopranskih rola, poručujem neka nabave note i probaju je sami otpjevati. Čuj mene, pjevanje po notama!? Jesam plavuša…” – napisala je druga.

“Šta ti je peh!” – ustvrdila je treća, podsjećajući na činjenicu da je Antonija Mirat ušla u finale britanskog X Factora.

“Mislila sam da se produkcija htjela našaliti sa mnom, ali kad su mi poslali avionsku kartu i raspored proba te redoslijed kojim natjecatelji nastupaju u velikom finalu, znala sam da su stvari ozbiljne i da sam ušla u top deset najboljih!” – ispričala je prošle godine novinarima zbunjena i oduševljena Antonija, koja je ovaj put, nakon neprolaska, samo mlako ustvrdila “da opera nije za ovu vrstu showa!”

“Nije to peh, to je HR… Talent Show koji odbacuje kandidata koji je nastupio u superfinalu Britanskog X faktora pokazuje pravo lice obične seoske zabave, žalosno… ” – ustvrdio je drugi.

No nisu svi bili jednako oduševljeni nastupom Miratove.

“Gospođa je bila samouvjerena u prolaz kod žirija. Ne znam tko je podučava, na kraju je i sama bila svjesna da je bila loša…” – podvukla je jedna od onih koje nisu bile osobito oduševljene ovim izdanjem Trogiranke.

Izvor: Slobodna Dalmacija 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZADNJE OBJAVE