31 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIRALEKSANDAR ŠUBARA PROGLAŠEN TROGIRSKIM NAJPOLICAJCEM

ALEKSANDAR ŠUBARA PROGLAŠEN TROGIRSKIM NAJPOLICAJCEM

Na blagdan sv. Mihovila, ujedno Dana policije, u trogirskoj Gradskoj upravi upriličen je prijem za Aleksandra Šubaru, nagrađenog za najboljeg policajca 2022. Riječ je o nagradi koju dodjeljuje Grad Trogir, a prema izboru policijskih službenika. Ovaj prijem bio je prigoda za dodjelu priznanja i simboličan poklon, ručni sat.

10 godina rada u Trogiru

  • Ovo mi je veliki poticaj za budućnost i daljnji rad. Zahvaljujem kolegama i načelniku PP Trogir Marku Doljaninu kao i Gradu Trogiru na čelu s gradonačelnikom Antom Bilićem. U policiji sam od 2013. Radim po liniji prometa i to najviše očevide prometnih nesreća, a posljednjih sedam godina sam policijski motociklist, kazao je najpolicajac Šubara.

Trogirski gradonačelnik Ante Bilić zahvalio se na dobroj suradnji koju Grad ima s Policijskom postajom Trogir

  • Ovo je nastavak tradicije i posebno me veseli što se nagrade dodjeljuju na prijedlog kolega, a to je posebno priznanje i čast. Ove godine nagradu je dobio Aleksandar i na tome mu najiskrenije čestitam u svoje i u ime Gradske uprave, kazuje gradonačelnik Bilić.
  • Zahvaljujem Gradu i gradonačelniku što imaju senzibilitet prema ulozi policije u našoj zajednici, a pogotovo prema onima koji obavljaju najteže poslove u policiji npr. na terenu. Aleksandar većinu karijere radi kao policijski motociklist što je u odnosu na druge poslove jedan od najtežih. On je primjer odgovornog i profesionalnog plicajca te uvijek pokazuje maksimalno poštovanje prema građanima, naglašava načelnik PP Trogir Marko Doljanin.

Foto: Dino Čaljkušić

ZADNJE OBJAVE