18 C
Trogir
Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVIJESTITROGIR4. TROGIR OUTDOOR FESTIVAL 2022.

4. TROGIR OUTDOOR FESTIVAL 2022.

Trogir, Unesco-ov biser, osim bogate kulturne i povijesne baštine obuhvaća i prekrasan otok Čiovo s bujnom vegetacijom, predivnim plažama i zaljevima. Čiovo je idealno mjesto za provođenje sportskih aktivnosti na otvorenom, a prekrasna i jedinstvena vizura povijesnog Trogira se savršeno nadovezuje na otok.

Preko 70 km staza koje su idealne za šetnju, biciklizam i trčanje u prirodi neodoljiv su izazov za sve koji su ljubitelji rekreacije na otvorenom. Trogir je prepoznat kao savršena outdoor sportska destinacija i zbog uspješnosti Trogir Outdoor Festivala koji se već tradicionalno održava u mjesecu svibnju. Ove godine organiziramo 4. Trogir Outdoor Festival na kojem će se 22.05. održati natjecanje u Triatlonu kao dio Hrvatske triatlon lige, dok će se 28.05. održati trail utrka na otoku Čiovu s tri dužinske kategorije koja je stoga prilagođena za profesionalne sportaše, ali i rekreativce.

Prethodnih godina je na Festivalu sudjelovalo mnogo sportaša i rekreativaca, te i ove godine očekujemo veliki odaziv i medijski interes.

ZADNJE OBJAVE