7 C
Trogir
Četvrtak, 20 siječnja, 2022
NaslovnicaSPORT2. kolo Croatian MMA challenge : osam medalja za Underground Black Gym

2. kolo Croatian MMA challenge : osam medalja za Underground Black Gym

2. kolo Croatian MMA Challenge održano je u subotu, 23.ožujka i u  jakoj konkurenciji od 12 klubova nastupio je i Underground Black Gym.

Za klub se natjecalo sedam natjecatelja (Dora Brkanac, Marko Bačić, Marko Kapa, Matteo Damir Gudurić, Marko Milat, Ante Zulim i Josip Ðukić) te su kući donijeli 2 zlata, 4 srebra i 2 bronce. 

Trener Ante Barada kaže da je zadovoljan uspjehom iako smatra da je moglo biti i malo bolje, no neke mečeve su momci izgubili zbog manjka iskustva, a Dora ga nije mogla nastaviti zbog ozljede. 

-Đukić i Zulim su morali nastupiti u starijem uzrastu jer u svom nisu imali protivnike… No kad se na kraju sve zbroji i oduzme uspjeh je tu, novo iskustvo je tu, vidjeli smo neke stvari na kojima trebamo poraditi za sljedeći turnir koji nam je već za 3 tjedna u Zagrebu. Još jedna bitna stvar za klub je ta da su na navedenom turniru Dora Brkanac i Stipe Crnoja postali službeni MMA suci te samim time klub jača ne samo na natjecateljskom nivou nego i na drugim razinama, rekao je Barada zahvalivši se sponzorima: Restoran Mediteraneo, Instalacije Josip, Nekretnine Trogir d.o.o., Frigoterm Trogir. Bez njih ovo natjecanje ne bi bilo moguće. 

Foto: Underground Black Gym

ZADNJE OBJAVE