38 C
Trogir
NaslovnicaDOGAĐAJI17. srpnja Massimo stiže u Trogir – najavljen koncert u Kuli Kamerlengo!

17. srpnja Massimo stiže u Trogir – najavljen koncert u Kuli Kamerlengo!

Fenomenalni Massimo Savić ovoga ljeta u sklopu svoje ljetne turneje stiže u Trogir, gdje će održati koncert u kuli Kamerlengo, 17. srpnja, s početkom u 21 sat.

Ponajbolji muški vokal Hrvatske, ali i regije, karizmatični pjevač i glazbenik osvojio je sve radijske top ljestvice svojim ljetnim hitom „Neka ti plove brodovi“, a ovoga ljeta fanovi Massima mogu očekivati na brojnim lokacijama na Jadranu.

Također, u pripremi je i novi Massimov studijski album koji će se uskoro pojaviti na tržištu, a ljetna koncertna turneja svojevrsna je uvertira u iščekivanje novog albuma.

Svi fanovi ovog velikog pjevača, na predstojećem će koncertu uz već spomenuti hit singl „Neka ti plove brodovi“ imati priliku čuti i aktualne hitove „1000 ljudi“, „1 dan ljubavi“, „Ostani tu“, „Kladim se na nas“ i „Ne dam grijehu na tebe“, a uz to, Massimo će otpjevati i brojne uspješnice nastale tijekom njegove bogate karijere, poput pjesama „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“, „Dodirni me slučajno“, pa sve do kultnih, starih pjesama poput „Sjaj u tami“ i „Stranac u noći“.

Koncert u Trogiru prava je glazbena poslastica za sve ljubitelje Massima, a odlična produkcija i posebnost ambijenta kule Kamerlengo dodatni su razlog da ovaj koncert nipošto ne propustite!

Koncert u Trogiru producira Tomislav Kašljević, a pokrovitelji koncerta su Grad Trogir i TZ Trogir.

Ulaznice za koncert Massima 17.7. u kuli Kamerlengo prodaju se po cijeni od 120,00 kn, a mogu se već kupiti u sustavu Eventim.hr. Uz mrežu Eventima, ulaznice će se moći kupiti i u mreži Croatia Ticketsa, u uredu TZ Trogir i na dan koncerta, na ulazu u kulu Kamerlengo.

 

ZADNJE OBJAVE