21 C
Trogir
Nedjelja, 11 lipnja, 2023
NaslovnicaKULTURA1. Božićni sajam rukotvorina u Muzeju grada Trogira počinje u ponedjeljak, 18....

1. Božićni sajam rukotvorina u Muzeju grada Trogira počinje u ponedjeljak, 18. prosinca

Kreativan, unikatan, maštovit i raznolik izbor poklona sa srcem koje nije moguće pronaći na policama trgovina potražite na 1. Božićnom sajmu rukotvorina u Muzeju grada Trogira

1. Božićni sajam rukotvorina u Muzeju grada Trogira počinje u ponedjeljak, 18. prosinca u 11:00 sati, od kada će se u atriju trogirskog muzeja moći pronaći ručno oslikan nakit, narukvice, ogrlice, privjesci za ključeve, vezice za dude, magneti, okviri za slike, lampe, kape, šalovi, rukavice, božićni ukrasi za bor i dom, figurice za jaslice, rezbarene figure od drva, pa čak i hvatači snova i vilinske haljine te prirodni sapuni, kreme, šumeće kuglice za kupke i melemi za usne… Sve te idealne božićne poklone napravile su vrijedne i spretne ruke 10 izlagača koji će svoje rukotvorine u atriju Muzeja grada Trogira nuditi do subote 23. prosinca u radnom vremenu od 10:00 do 19:00 sati!

Svoje će rukotvorine predstaviti Ivan Bilić – Ruše, Ana Crnković, Vedrana Cvitanović, Barbara Guina (B_bracelets), Tomislava Jerković Buraj, Biljana Pavković, Marijana Stipčić (Arts & crafts BABA), Davorka Vladović (d.klea, Horvatice), zajedno nastupaju Nina Roković (BumeraNg) i njena Prijateljica Šperploča, kao i Likovna udruga Trogir. Ponudu ručno rađenih božićnih ukrasa pripremio je i Muzej grada Trogira, a na jedan dan, 19. prosinca, atrij Muzeja grada Trogira oplemenit će i radovi nastali na radnim terapijama Doma za odrasle osobe Trogir.

Toliko divnih proizvođača pravih malih čuda koji će doprinijeti čaroliji prosinca u Trogiru zaslužuju da dođete, razgledate, pronađete idealne poklone, poklone sa srcem – i od srca i na taj način poduprite naše rukotvorce, ali i ovaj 1. Božićni sajam rukotvorina u Muzeju grada Trogira.

 

 

ZADNJE OBJAVE