31 C
Trogir
NaslovnicaVIJESTITROGIR????????̌??? ??????? ?????? ? ?????̌??? ?? ????????? ?????????

????????̌??? ??????? ?????? ? ?????̌??? ?? ????????? ?????????

Ovog vikenda trogirske odbojkašice su pod vodstvom trenera Pavla Milovanovića, Natalije Didak i Sare Baturine odigrale nekoliko utakmica.

-U subotu su prvakinje Dalmacije u Mini odbojci postale cure uzrasta U11. U finalu su pobijedile vršnjakinje iz Omiša rezultatom 3:0. Zlatne cure Dalmacije su: ???? ?????, ?????? ?̌????́, ???? ???̌??́, ??? ???????̌, ?????? ????̌??́, ??? ???̌??, ?????? ??????, ????????? ?????̌, ???????? ???̌?, ?????? ?̌???????́, ????????? ????, ???? ???̌?, ???? ????̌?? ? ????? ?????. U utakmicama 1. i 2. lige Odbojkaškog saveza SD županije mlađe kadetkinje su bile bolje od ekipe Brda pobijedivši ih rezultatom 2:1 čime su potvrdile dominaciju i prvo mjesto na tablici u oba uzrasta. Nedjelja je protekla u znaku Male odbojke. U Splitu se okupilo 11 ekipa. Naše cure su se okitile medaljom brončanog sjaja te su sa mini odbojkašicama izborile prolaz na Državno prvenstvo koje će se održati 1., 2. i 3. travnja u Zadru. Brončane cure su: ????? ???̌??́, ??? ?̌??̌??, ???? ???????̌??́, ????? ?????́, ??? ??????, ?????? ?????́, ????? ??????́, ?????? ?????́, ???? ?????, ??? ???????̌, ??? ???̌??, ???????? ???????, ???? ???̌??́ ? ?????? ?̌????́. U večernjim satima u okviru 18. kola 1.B Hrvatske odbojkaške lige seniorke su ugostile ekipu Šibenika 91. Naše cure pokazale su svoju kvalitetu te utakmicu privele kraju rezultatom 3:1, kazala je profesorica ?????? ????????, predsjednica kluba.

Odbojka je ušla u sve pore Trogira koji postaje epicentar svih odbojkaških zbivanja na području Dalmacije, a i šire. Zahvaljujući uspjesima kluba grad je dobio domaćinstvo županijskog natjecanja u odbojci za srednje i osnovne škole. Utakmice se igraju u SD Vinko Kandija 23. i 29.03. s početkom u 9:30 sati. Predstojećeg vikenda seniorke u utakmici 19. kola 1.B Hrvatske odbojkaške lige ugošćuju ekipu Split Volley. Utakmica se igra u spomenutoj dvorani u nedjelju s početkom u 16:00 sati. Pozivamo sve ljubitelje ovog prekrasnog sporta da dođu podržati naše odbojkašice, naglasila je ????????.

Tekst: Gradski radio Trogir

Foto: ŽOK Trogir

ZADNJE OBJAVE