12 C
Trogir
Srijeda, 7 prosinca, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIR𝙊𝘿𝘽𝙊𝙅𝙆𝘼𝙎̌𝙄𝘾𝙀 𝙏𝙍𝙊𝙂𝙄𝙍𝘼 𝙕𝙇𝘼𝙏𝙉𝙀 𝙄 𝘽𝙍𝙊𝙉𝘾̌𝘼𝙉𝙀 𝙉𝘼 𝙋𝙍𝙑𝙀𝙉𝙎𝙏𝙑𝙐 𝘿𝘼𝙇𝙈𝘼𝘾𝙄𝙅𝙀

𝙊𝘿𝘽𝙊𝙅𝙆𝘼𝙎̌𝙄𝘾𝙀 𝙏𝙍𝙊𝙂𝙄𝙍𝘼 𝙕𝙇𝘼𝙏𝙉𝙀 𝙄 𝘽𝙍𝙊𝙉𝘾̌𝘼𝙉𝙀 𝙉𝘼 𝙋𝙍𝙑𝙀𝙉𝙎𝙏𝙑𝙐 𝘿𝘼𝙇𝙈𝘼𝘾𝙄𝙅𝙀

Ovog vikenda trogirske odbojkašice su pod vodstvom trenera Pavla Milovanovića, Natalije Didak i Sare Baturine odigrale nekoliko utakmica.

-U subotu su prvakinje Dalmacije u Mini odbojci postale cure uzrasta U11. U finalu su pobijedile vršnjakinje iz Omiša rezultatom 3:0. Zlatne cure Dalmacije su: 𝙍𝙤𝙯𝙖 𝙁𝙧𝙖𝙣𝙖, 𝙁𝙧𝙖𝙣𝙠𝙖 𝙎̌𝙞𝙢𝙞𝙘́, 𝙉𝙤𝙡𝙖 𝙍𝙤𝙯̌𝙞𝙘́, 𝙈𝙞𝙖 𝙈𝙖𝙩𝙞𝙟𝙖𝙨̌, 𝙇𝙪𝙘𝙞𝙟𝙖 𝘽𝙞𝙤𝙘̌𝙞𝙘́, 𝘼𝙣𝙞 𝘽𝙤𝙯̌𝙖𝙣, 𝙇𝙪𝙘𝙞𝙟𝙖 𝙑𝙪𝙠𝙢𝙖𝙣, 𝙈𝙖𝙜𝙙𝙖𝙡𝙚𝙣𝙖 𝙍𝙖𝙙𝙤𝙨̌, 𝙈𝙖𝙧𝙞𝙟𝙚𝙩𝙖 𝙈𝙞𝙨̌𝙚, 𝙉𝙖𝙩𝙖𝙡𝙞 𝙕̌𝙖𝙧𝙠𝙤𝙫𝙞𝙘́, 𝙈𝙖𝙜𝙙𝙖𝙡𝙚𝙣𝙖 𝙊𝙙𝙖𝙠, 𝘿𝙤𝙧𝙖 𝙈𝙞𝙨̌𝙚, 𝙎𝙖𝙧𝙖 𝙊𝙢𝙧𝙘̌𝙚𝙣 𝙞 𝙆𝙡𝙖𝙧𝙖 𝙑𝙧𝙗𝙖𝙩. U utakmicama 1. i 2. lige Odbojkaškog saveza SD županije mlađe kadetkinje su bile bolje od ekipe Brda pobijedivši ih rezultatom 2:1 čime su potvrdile dominaciju i prvo mjesto na tablici u oba uzrasta. Nedjelja je protekla u znaku Male odbojke. U Splitu se okupilo 11 ekipa. Naše cure su se okitile medaljom brončanog sjaja te su sa mini odbojkašicama izborile prolaz na Državno prvenstvo koje će se održati 1., 2. i 3. travnja u Zadru. Brončane cure su: 𝙈𝙖𝙧𝙩𝙖 𝙍𝙤𝙯̌𝙞𝙘́, 𝙇𝙚𝙖 𝙕̌𝙞𝙯̌𝙖𝙠, 𝙇𝙖𝙧𝙖 𝙈𝙖𝙩𝙞𝙟𝙖𝙨̌𝙞𝙘́, 𝘽𝙧𝙪𝙣𝙖 𝙂𝙪𝙡𝙞𝙘́, 𝙀𝙢𝙖 𝙑𝙪𝙠𝙢𝙖𝙣, 𝘼𝙣𝙙𝙧𝙚𝙖 𝘽𝙧𝙠𝙞𝙘́, 𝙋𝙚𝙩𝙧𝙖 𝘿𝙪𝙟𝙢𝙞𝙘́, 𝙅𝙤𝙨𝙞𝙥𝙖 𝘽𝙞𝙡𝙞𝙘́, 𝙍𝙤𝙯𝙖 𝙁𝙧𝙖𝙣𝙖, 𝙈𝙞𝙖 𝙈𝙖𝙩𝙞𝙟𝙖𝙨̌, 𝘼𝙣𝙞 𝘽𝙤𝙯̌𝙖𝙣, 𝙈𝙖𝙧𝙞𝙣𝙚𝙡𝙖 𝙋𝙧𝙖𝙡𝙞𝙟𝙖, 𝙉𝙤𝙡𝙖 𝙍𝙤𝙯̌𝙞𝙘́ 𝙞 𝙁𝙧𝙖𝙣𝙠𝙖 𝙎̌𝙞𝙢𝙞𝙘́. U večernjim satima u okviru 18. kola 1.B Hrvatske odbojkaške lige seniorke su ugostile ekipu Šibenika 91. Naše cure pokazale su svoju kvalitetu te utakmicu privele kraju rezultatom 3:1, kazala je profesorica 𝙎𝙖𝙣𝙙𝙧𝙖 𝘽𝙖𝙩𝙪𝙧𝙞𝙣𝙖, predsjednica kluba.

Odbojka je ušla u sve pore Trogira koji postaje epicentar svih odbojkaških zbivanja na području Dalmacije, a i šire. Zahvaljujući uspjesima kluba grad je dobio domaćinstvo županijskog natjecanja u odbojci za srednje i osnovne škole. Utakmice se igraju u SD Vinko Kandija 23. i 29.03. s početkom u 9:30 sati. Predstojećeg vikenda seniorke u utakmici 19. kola 1.B Hrvatske odbojkaške lige ugošćuju ekipu Split Volley. Utakmica se igra u spomenutoj dvorani u nedjelju s početkom u 16:00 sati. Pozivamo sve ljubitelje ovog prekrasnog sporta da dođu podržati naše odbojkašice, naglasila je 𝘽𝙖𝙩𝙪𝙧𝙞𝙣𝙖.

Tekst: Gradski radio Trogir

Foto: ŽOK Trogir

ZADNJE OBJAVE