25 C
Trogir
Nedjelja, 22 svibnja, 2022
NaslovnicaVIJESTITROGIRπ˜Ώπ˜Όπ™‰ π™Š' π™†π™‘π˜Όπ˜Ώπ™π™„π™‡π™…π™€: π™†π™‘π˜Όπ˜Ώπ™π™„π™‡π™…π˜Ό – π™π™π™Šπ™‚π™„π™ – π™†π™π™‡π™π™π™π˜Ό!

π˜Ώπ˜Όπ™‰ π™Š’ π™†π™‘π˜Όπ˜Ώπ™π™„π™‡π™…π™€: π™†π™‘π˜Όπ˜Ώπ™π™„π™‡π™…π˜Ό – π™π™π™Šπ™‚π™„π™ – π™†π™π™‡π™π™π™π˜Ό!

Na glavnom gradskom trgu, Kvadrilja je u 12:00 sati izvela formaciju od 16 parova u pratnji Mandolinskog orkestara, a publika ih je nagradila gromoglasnim pljeskom.

  • Kvadrilja – Trogir – Kultura! To je odgovor na sva pitanja. Okupili smo se povodom Svjetskog dana plesa kojeg smo povezali s Danom o’ Kvadrilje. Postava koja je plesala kombinacija je veteranske i one koja je nastupala 80-tih i 90-tih godina, kazao nam je predsjednik Kvadrilje π™…π™šπ™§π™ π™€ π™…π™–π™ π™¨ΜŒπ™žπ™˜Μ.
  • Danas je po prvi put obiljeΕΎen Dan o`Kvadrilje. Iznimno sam ponosan baΕ‘ kao i svi članovi druΕ‘tva na danaΕ‘nje dogaΔ‘anje. Nastup sam gledao s balkona KneΕΎeva dvora i mogu reΔ‡i da je bilo impresivno Ε‘to se vidjelo po reakcijama sugraΔ‘ana i turista na trgu. Čestitam im na tome Ε‘to rade i ΕΎelim da ovo preraste u tradiciju, kazao nam je trogirski gradonačelnik π˜Όπ™£π™©π™š π˜½π™žπ™‘π™žπ™˜Μ.

Fotogalerija: Dino ČaljkuΕ‘iΔ‡

ZADNJE OBJAVE