Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Dobrila Stella

Dobrila Stella

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radnicima trogirskoga škvera u srijedu su isplaćene plaće za veljaču koje su kasnile pet dana, a koje su, po riječima sindikalnog povjerenika SMH-a u Brodotrogiru Andra Belas, značajno umanjene.

Ako Uprava Brodotrogira ovaj tjedan ne pronađe novac za plaće, 820 radnika trogirskoga škvera stupit će u štrajk.

O raspuštanju trogirskoga HDZ-a čije je vodstvo, zbog poraza na lokalnim izborima, podnijelo ostavke, razgovarali smo s predsjednikom splitsko-dalmatinskog HDZ-a Antom Sanaderom. 

Dvije i pol godine od svečanog otvaranja nove školske zgrade u Okrugu Gornjem, taj najvrjedniji resurs općinske društvene infrastrukture administrativno će pripasti okruškoj općini. 

Do trećeg po redu sastanka s čelnicima jedinica lokalne samouprave, koji bi se trebao održati u travnju, župan Blaženko Boban namjerava „optrčati“ još jedan krug po županiji, posjetiti svaki grad i općinu, njih ukupno 55, te na licu mjesta dobiti prave informacije o potrebama stanovnika u lokalnim sredinama.

Pet godina je prošlo od promjene vlasničke strukture i početka restrukturiranja domaćih škverova, među kojima je i Brodotrogir, danas u vlasništvu Kermas energije Danka Končara.

Stranica 1 od 39
HomeTROGIRU bazenu pronađena mrtva strankinja Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala