Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Z.A.K.

Z.A.K.

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručnjaci su jednoglasno ustvrdili da treba intenzivno raditi na očuvanju trogirske kulturne baštine, a dogradonačelnica Kovačević Bilić najavila je projekt kojim se namjeravaju obnoviti i revitalizirati spomenici u staroj gradskoj jezgri

Četvrtak, 21 Prosinac 2017 10:13

Jaslice u Slatinama

Kao i svake godine, u vrijeme Adventa, posjetili smo našeg Antu Balića koji već 20 godina uređuje jaslice u slatinskoj crkvi.

Četvrtak, 21 Prosinac 2017 10:08

Božićni koncert gitarista

Sinoć se u maloj dvorani Glazbene škole Josipa Hatze DO Trogir održao Božićni koncert gitarista. Dvorana ispunjena do posljednjeg mjesta pokazala je kako su ljubitelji klasične gitare jedva dočekali jedno ovakvo događanje u svom gradu.

Srijeda, 20 Prosinac 2017 13:26

Betlehemsko svjetlo stiglo u Trogir

Članovi Saveza izviđača Hrvatske, koji je i ove godine tradicionalno organizirao dolazak Betlehemskog svjetla u Hrvatsku, ispred zagrebačke Katedrale uručili su ga predsjedniku Hrvatskog sabora Gordanu Jandrokoviću, a on ga je predao rektoru zagrebačke katedrale mons. Josipu Kuhtiću.

Trogirski ogranak HSLS-a organizirao je u Gradskoj vijećnici, 27. travnja,  tribinu pod nazivom “Za bolji i ljepši Trogir” . 

Tribina pod nazivom "Problematika povijesne jezgre Trogira" održana je 24. travnja u prepunoj galeriji Cate Dujšin Ribar.

Stranica 1 od 19
HomeSPORTDOGAĐAJI Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala