Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ivana Rinčić Mamut

Ivana Rinčić Mamut

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Jubilarni 110. rođendan OŠ Petar Berislavić učenici i djelatnici obilježavaju kroz čitav mjesec svibanj.

Rukometni veterani i veteranke organizirali su 2. Međunarodni veteranski memorijalni rukometni turnir ‘Vinko i Ivo Kandija’ koji se  u Trogiru održava 17. i 18. svibnja. Nakon svečanog otvaranja turnira, na sjevernom zidu sportske dvorane, otkriven je mural na kojem su legende trogirskog rukometa Vinko i Ivo Kandija. Vjerno ih je dočarao autor Dino Vejnović.   

Za vrijeme trajanja turnira ispred dvorane je organiziran prigodni program uz pjesmu, iće i piće te organizatori  pozivaju sve ljubitelje sporta, a posebno rukometa da im se pridruže. 

Foto: NSK

Hrvatska kapucinska provincija sv. Leopolda Bogdana Mandića je u prigodi 700. obljetnice smrti bl. Augustina Kažotića poklonila trogirskom samostanu relikvije „ex corpore“ ( dio tijela)  sv. Leopolda Bogdana Mandića, zaštitnika Hrvatske kapucinske provincije.

Tradicionalna Olimpijada Dječjeg vrtića Trogir, četrnaesta po redu, održana je ovog petka na Batariji.

Petak, 10 Svibanj 2019 10:11

Svi na Olimpijadu Dječjeg vrtića Trogir

 Tradicionalna Olimpijada Dječjeg vrtića Trogir, četrnaesta po redu, održat će se ovog petka, 10. svibnja na Batariji, s početkom u 16 sati. 

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata” koji se održavaju u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine.

S uspješnim EU projektima koje provodi Udruga tjelesnih invalida TOMS građani su se imali priliku upoznati 10. svibnja na Trgu Ivana Pavla II. 

„Dani otvorenih vrata EU projekata” za cilj imaju predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što je socijalna uključenost.

 

Stranica 1 od 198
HomeTROGIRPolicija uhvatila džeparoše i prijavila Finca za lažnu prijavu napada Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala