Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ivana Rinčić Mamut

Ivana Rinčić Mamut

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Čak 68 ekipa iz Trogira, Splita, Arbanije, Žednoga, Slatina i Kaštela isplovilo je u subotu kako bi se natjecalo na 9. lignjolovu „Arbanija 2018" kojeg je organizirala Pomorsko-športska udruga Timun. 

Pučko otvoreno učilište Trogir i ove se godine uključilo u nacionalnu obrazovnu kampanju – „Tjedan cjeloživotnog učenja“ čiji je nositelj Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

U utorak, 9. listopada, u Galeriji Cate Dujšin Ribar održana je Javna prezentacija zaštitnih konzervatorskih i arheoloških radova koji prethode zamjeni vodovodne i kanalizacijske mreže u povijesnoj jezgri Trogira .

Ponedjeljak, 08 Listopad 2018 07:53

FOTO: Obilježen Dan neovisnosti

Svetom misom za Domovinu, polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i molitvom ispred zavjetnog križa na trogirskom groblju te u kapelici sv. Sebastijana prigodno je obilježen Dan neovisnosti.

Grad Trogir je jedanaestu godinu zaredom ugostio korisnike domova i udruga iz Hrvatske i  BiH. 

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva „Krila Oluje“ iznenadila okupljene na trogirskoj rivi.  Nagrađen je najpolicajac Trogira, a ta nagrada pripala je Zoranu Ljubiću. Gradonačelnik Ante Bilić uručio mu je zahvalnicu i prigodni poklon te  s načelnikom PP Trogir Markom Doljaninom uputio čestitke svim policajcima za  Dan policije.

Stranica 1 od 185
HomeTROGIRIvana Rinčić Mamut Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala