Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ivana Rinčić Mamut

Ivana Rinčić Mamut

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Četvrto izdanje biciklističke utrke Tour of Croatia počelo je u utorak u Osijeku, a treća etapa je startala u četvrtak na trogirskoj rivi. 

Tradicionalna humanitarna akcija Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Hrvatske “Omiljeni cvijet Ane Rukavine” organizirana je na razini cijele Hrvatske, a u Trogiru već šestu godinu zaredom.

Dvadeset prvi rođendan udruge KN Torcida Trogir obilježen uz nastup Alena Vitasovića i Diktatore....

Kako je bilo na "fešti" pogledajte u fotogaleriji koju je snimio Joško Herceg.

Nezaposlene osobe s područja Trogira, Kaštela te susjednih općina Segeta, Okruga i Marine, završile su program izobrazbe za ECDL operatere kojeg je organizirao Zavod za zapošljavanje u suradnji s Učilištem Algebra i  Pučkim otvorenim učilištem Trogir.

Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban u četvrtak je, u nazočnosti ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu SDŽ dr.Lea Luetića, trogirskog gradonačelnika Ante Bilića, ravnatelja Županijskog Doma zdravlja dr. Dragomira Petrica, otvorio  rekonstruirani objekt Ispostave ZHM SDŽ Trogir, u zgradi Doma zdravlja.

U fotogaleriji pogledajte kako je u trogirskoj katedrali, crkvi Gospe od Anđela i u crkvi Sv. Dominika uređen Kristov grob

Stranica 1 od 177
HomeKULTURAIvana Rinčić Mamut Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala