Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ivica Ugrina

Ivica Ugrina

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Srijeda, 27 Prosinac 2017 07:40

7. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA TROGIRA

Danas 27.12.2017. godine s početkom u 9 sati saziva se 7. sjednica Gradskog vijeća Grada Trogira sa sljedećim dnevnim redom:

Subota, 23 Prosinac 2017 09:33

Prijavite se na radionicu ''Šiljogubac''

Radionica "Šiljogubac" održat će se u Muzeju grada Trogira u srijedu 27. prosinca u 11:00 sati te u četvrtak, 28. prosinca također u 11:00 sati.

Subota, 23 Prosinac 2017 09:22

ŽOK TROGIR pokazale dobru igru u Zadru

Na prvenstvu dalmacije za juniorke kojeg organizira Odbojkaški klub Zadar naše trogirke pokazale su se kao ravrnopravan protivnik s favoriziranim Zadrom i Dubrovnikom.

Obavještavamo Vas da je vikend pred nama, pravi 'cool' vikend, rezerviran za svu djecu ali i roditelje. Vratit ćemo osmijeh i djedovima i bakama sa prigodnim predstavama ali i autohtonim proizvodima te domaćim delicijama. Stoga, pripremite se ovaj vikend, subotu i nedjelju, budite dio “Dječje Intrade 2017. godine“ samo u Vašem omiljenom Shopping centru Trgovačkom centru MARISA! Pridružite nam se i dođite u što većem broju, a svojim doprinosom, upotpunite našu dječju priču koju kreiramo samo za Vas. U nastavku pročitajte glavna zbivanja unutar centra.

Grad Trogir zajedno sa Udrugom Eko-Žedno sudjeluje u akciji Plava čistka, u sklopu globalne inicijative ''Let’s do it World'' i regionalnog projekta ''Let's do it Mediterranean''. 

Za gradnju mosta kopno-otok Čiovo Hrvatskim cestama (HC) stigle su dvije ponude zajednice ponuditelja - Poduzeća za ceste Split i Strabaga te Pomgrada, Zagreb montaže i Đuro Đaković Grupe, koje će se u najbržem roku evaluirati te donijeti odluka o odabiru izvođača radova, doznaje se u utorak iz Hrvatskih cesta.

Stranica 1 od 7
HomeZABAVAŠPORT Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala