Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Rukometašice ŽRK Trogir 58 u subotu su odigrale tri utakmice protiv ekipe Hoteli Makarska. 

U sklopu projekta „Sigurnost djece na internetu i društvenim mrežama“ PU splitsko-dalmatinska je u suradnji s Fakultetom elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, te studentima iz Udruge DUMP (Društva mladih programera), uz potporu Vijeća za provedbu programa prevencije kriminaliteta na području grada Splita, izradila aplikaciju za učenike splitskih osnovnih i srednjih škola - „Safety Net - Bitka za sigurnost“.

Srijeda, 20 Veljača 2019 07:41

Načelnik Okruga odgovara Eko udruzi Žedno

Nakon postavljanja kamen temeljca za reciklažno dvorište u Okrugu Gornjem, načelnik Okruga Ivica Radić - Bagi reagirao je na očitovanje Eko udruge Žedno na našem portalu od 05.02.2019.

U 1.kolu kupa NSŽSD, koji se igrao 17. veljače, nogometaši Trogira 1912 pobijedili su NK Orkan (Dugi Rat)  rezultatom 1:0.

Ponedjeljak, 18 Veljača 2019 11:15

U četvrtak darujte krv

Gradsko društvo Crvenog križa Trogir sa Savjetom dobrovoljnih darivatelja krvi Trogir i u suradnji s Transfuzijom kliničkog bolničkog centra Split organizira  21. veljače, u periodu od 8 do 12 sati, humanitarnu akciju darivanja krvi koja će se održati u prostorijama DDK Trogir na Batariji. 

Upućuje se poziv dobrovoljnim darivateljima i svima koji to žele postati da se odazovu u što većem broju. 

 

U četvrtak, 21. veljače 2019. u 20:00 sati u Muzeju grada Trogira - galeriji Cate Dujšin Ribar otvorit će se diplomska izložba Tonća Crnkovića koji, krećući se gradom, primjećuje da je većina prolaznika "zadubljena" u sadržaj reproduciran na ekranima njihovih pametnih telefona i nije svjesna onoga što se oko njih događa.

Stranica 1 od 626
HomeTROGIRTrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala