Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Skup je zatvorila hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir.

Svečanim euharistijskim slavljem koje je predvodio fra Miljenko Hontić i procesijom s relikvijama sv. Franje, ulicama grada Trogira, u petak, 19. listopada, završena je svečana proslava 800. obljetnice osnutka prvog franjevačkog samostana na našim prostorima i crkve Gospe od Anđela u Trogiru.

U nedjelju, 21. listopada 2018., Crkva slavi 92. Svjetski dan misija - Misijsku nedjelju. Ovogodišnja tema je - Zajedno s mladima donosimo evanđelje svima. Preko Papinskih misijskih djela Crkva te nedjelje poziva na molitvenu i materijalnu pomoć za evangelizaciju svijeta.

Ako želite dan završiti smijehom, dođite u ponedjeljak, 22.listopada u 18 sati  u Gradsku knjižnicu Trogir.

Od 22. do 29. listopada održat će se osam javnih tribina po mjesnim odborima u Trogiru gdje će građani moći glasati za projekte koje su prijavili u sklopu participativnog budžetiranja

U derbiju 4.kola Prve hrvatske rukometne lige jug rukometaši Trogira u subotu s početkom u 19 sati  na svom parketu dočekuju trenutno drugoplasiranu momčad prvenstva RK Metković Mehanika.

Stranica 1 od 583
HomeTROGIRTrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala