Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Booking.com je objavio dobitnike nagrade Traveller Review Awards 2020. Gotovo milijun nagrada (986.449) je dodijeljeno, a među 10 zemalja s najviše dobitnika našla se i Hrvatska s 42 763 dobitnika.

Pozivaju se Udruge građana i ostali korisnici proračunskih sredstava Grada Trogira u 2019. godini, na dostavu financijskih izvještaja o namjenskoj potrošnji proračunskih sredstava iz Proračuna Grada Trogira za 2019. godinu.

Pozivaju se umirovljenici i korisnici prava iz socijalnog programa Općine Okrug sa zdravstvenim tegobama/bolestima za koje postoji potreba medicinske rehabilitacije zainteresirani da pravo rehabilitacije ostvare u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju ''BIOKOVKA" - Makarska, da podnesu zahtjev Općini Okrug radi prava na financiranje troškova za prijevoz i smještaj (puni pansion) u navedenoj ustanovi. Vrijeme planiranog odlaska/boravka u ''BIOKOVKU'' jeste u mjesecu ožujku 2020. godine.

Trogirskoj obitelji Pažanin u požaru je nedavno izgorio stan, a  materijalna šteta je velika. 

Ponedjeljak, 20 Siječanj 2020 12:25

Gradi se reciklažno dvorište u Planome

U suradnji Grada Trogira i komunalne tvrtke Trogir Holding započeli su radovi na izgradnji reciklažnog dvorišta u Planome. Riječ je o lokaciji koja se nalazi iznad Stanice za tehnički pregled vozila. Vrijednost radova koje izvodi tvrtka G.T. Trade d.o.o. iz Splita, a koji bi trebali biti gotovi u ovoj godini je 4.800.000 kuna + PDV. Projekt financiraju Grad Trogir s 20 posto te Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost s 80 posto.

Općina Okrug objavljuje priopćenje sa svojih službenih stranica, sa pripadajućom dokumentacijom, a kao reakciju na upite koji se odnose na Odluku o imenu nove ustanove Osnovne škole u Općini Okrug. Naime, nakon što je nova ustanova upisana u trgovačkom sudu pod imenom "Osnovna škola Okruk u Okrugu Gornjem", dobili su upite mještana o razlozima ovakvog naziva ustanove, te o tome tko je donio Odluku da nova ustanova nosi ovakav naziv.

HomeŽUPANIJARekordna turistička žetva: Okrug premašio 700 000 noćenja Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala