Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osim što pruža radost i zadovoljstvo, bavljenje glazbom pozitivno utječe na mnoge aspekte života !

Potpore se odobravaju za poboljšanje uvjeta rada, uređenje i opremanje radionice/poslovnog prostora, nabavku alata, opreme, inventara, edukaciju i stručno osposobljavanje zaposlenih, marketinške i promotivne aktivnosti. Potpore se dodjeljuju za pokriće dijela troškova, u visini do 70 posto troškova ulaganja, a najviše do iznosa od 15.000 kuna godišnje po pojedinom korisniku. Javni poziv otvoren je do 24. prosinca.

Na bazenima u Poljudu se od 14. do 16.prosinca održalo Zimsko plivačko prvenstvo Hrvatske u 25- metarskom bazenu na kojem je sudjelovala i Antonia Buličić.

Članice KRŠG Rusulice sudjelovale su na međunarodnom turniru u ritmičkoj gimnastici “Christmas Cup 2019”, koji se održao u Zagrebu 14 i 15.prosinca. 

Povodom predstojećih blagdana Božića i Svetog Stjepana te Nove godine, Pomorski športski klub „Srdela“ iz Kaštel Starog u subotu, 21. prosinca organizira tradicionalnu podjelu bakalara stanovnicima i gostima grada Kaštela.

Grad Trogir postao je vlasnik novih 20 milijuna kuna nekretnina, uz zemljište u Planom to su Mosorov dom, vrtićki prostor na Balancanama, te zemljište za rekonstrukciju ulice Put Dragulina

HomeŽUPANIJATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala