Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Četvrtak, 20 Ožujak 2014 06:39

Međunarodni dan sreće

Danas se obilježava Međunarodni dan sreće, a Gradski radio Trogir priključit će se Sony-evoj globalnoj akciji tei iza podne u programu emitirati pjesmu Happy. Zamišljeno je da se u podne emitira diljem svijeta, gdje god je to moguće u podne.

Srijeda, 19 Ožujak 2014 13:04

Umirovljenici za EU parlament

Javna tribina na temu izbori za EU Parlament koju je organizirao HSU Trogir, Okrug Gornji, Marina i Slatine održana je 19. ožujka  u Gradskoj vijećnici.

Srijeda, 19 Ožujak 2014 12:55

Uskršnje radionice u OŠ Majstora Radovana

Kako bi se pripremili za nadolazeći Uskrs najmlađi polaznici OŠ Majstora Radovana (1.a i b, 2.a i b) zajedno sa svojim učiteljicama i kustosicom Gorankom Tomašom od sredine veljače izrađuju prigodne radove.

“Zbog prevelikog broja radnika stanje u gradskoj komunalnoj tvrtki Trogir Holdingu već godinama je neodrživo pa je bilo prijeko potrebno prići izradi nove sistematizacije radnih mjesta koja je ovih dana završena.“ – izjavili su članovi Uprave društva.

Srijeda, 19 Ožujak 2014 11:04

Završena akcija “Čitam, dam, sretan sam"

Više od tri stotine slikovnica i knjiga prikupljenih u akciji Gradske knjižnice Kaštela, pokrenutoj u povodu Međunarodnog dana darivanja knjiga, koja je provedena pod geslom “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj”, poklonjeno je u utorak, 18. ožujka Domu za djecu Miljenko i Dobrila u Kaštel Lukšiću.

Srijeda, 19 Ožujak 2014 10:30

Blagdan je svetog Josipa

Blagdan je svetog Josipa i svečano se proslavlja u svim gradskim župama, a posebno u župi sv. Jakova apostola gdje ce se obilježiti  u istoimenoj crkvi.

HomeŽUPANIJADOGAĐAJI Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala