Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Četvrtak, 27 Ožujak 2014 10:10

Meri Cetinić na Gradskom radiju

Meri Cetinić jedna je od najpopularnijih hrvatskih izvođačica zabavne i pop glazbe, skladateljica, kantautorica. Zajedno sa Slobodanom Kovačevićem osnovala je skupinu More u kojoj nastupa do kraja 1978. godine, kada počinje svoju uspješnu solo karijeru. 1980. godine objavljuje svoj prvi autorski album Ja sam žena, koji se prodaje u dijamantskoj nakladi i kao takav prvi je u Hrvatskoj pop glazbi.

Četvrtak, 27 Ožujak 2014 08:25

Kakvi ste na fejsu: pijetao, lopov ili hijena?

Hijene, špijuni, emotivci, pijetlovi, lopovi - iako bi mogli biti likovi neke krimi priče iz životinjskog svijeta, zapravo su žargonizmi posvećeni šarolikom društvu s Facebooka koje su u međusobnom opisivanju izmislili kreativni hrvatski korisnici te društvene mreže, ovisno o tome kako ju tko doživljava. 

Četvrtak, 27 Ožujak 2014 08:09

Radovi na segetskom gatu

Na segetskom mulu u centru mjesta počeli su radovi prilikom čega se uklanjaju stare kamene ploče. Mještani su zabrinuti, kažu ploče nisu popisane, odvozi ih se u nepoznatom smjeru te strahuju da bi mogle završiti na nekoj privatnoj fasadi.

Četvrtak, 27 Ožujak 2014 07:12

Za smrt na Čiovu 10 mjeseci zatvora

Tomislav Zrno iz Arbanije osuđen je nepravomoćno na splitskom Općinskom sudu na deset mjeseci zatvora zbog izazivanja prometne nesreće na Čiovu u kojoj je u srpnju 2011. godine poginula 18-godišnja Anamaria Vantić iz Slatina. Tog jutra, 8. srpnja 2011. godine, krenula je na posao u Trogir.

Četvrtak, 27 Ožujak 2014 06:29

Komandir Šamil ipak neće u zatvor

Damir Mamić, poznatiji kao Komandir Šamil, ipak neće u zatvor zbog svog proglasa preko Facebooka, koji je početkom prošle godine digao na noge tijela kaznenog progona. Sudac Zoran Kežić osudio je Mamića na godinu zatvora, koja je zamijenjena radom za opće dobro. Dva sata za svaki dan zatvora.

Srijeda, 26 Ožujak 2014 14:15

Ministar Zmajlović dolazi u Plano

Ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović idući tjedan doći će u Trogir te posjetiti Plano i na licu mjesta se uvjeriti u probleme koji ih muče, prvenstveno one vezane za tamošnje odlagalište Vučje brdo.

HomeŽUPANIJADOGAĐAJI Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala