Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Utorak, 01 Travanj 2014 11:31

U četvrtak dio Trogira bez vode

Obavještavaju se potrošači vode u TROGIRU – PODRUČJA: BETANIJA, BALANCANE, DRAGULIN, KRTINE, SV.STIPAN, MULINE (PRECIZNIJE ULICE: Betanija, Balancane, zapadni dio ul.Put Dragulina, zap.dio ul. Rimski put, sjev.dio ul.Put Kapelice, Put Krtina, Zagorska, Vinkovačka, Sv.Ivana Trogirskog, Sv.Lovre i dio ul.A.Hebranga) da će im zbog radova na glavnom cjevovodu biti  prekinuta opskrba vodom dana 03.04.2014. godine (četvrtak) u vremenu od 08,00 do 14,00 sati.

Utorak, 01 Travanj 2014 08:35

Predstavnici Trogira i Kvadrilje u Ujbudi

Na poziv gradonačelnika Ujbude – XI. distrikta grada Budimpešte, predstavnici grada Trogira i KUD-a „Kvadrilja“, sudjelovali su od 20.–23.ožujka,2014 u Ujbudi na susretu gradova partnera, organiziranog uz potporu programa Europske unije “Europa za građane“, u okviru EU-projekta „LOKALNO AKTIVNO STARENJE I KREATIVNOST STARIJIH OSOBA“. Susretu su pored predstavnika Trogira, nazočili i predstavnici još pet gradova partnera Ujbude i to Praga 5 iz Republike Češke, Ustrona iz Poljske, Marosvásárhelya iz Rumunjske, Ade iz Srbije i Nádszega iz Slovačke. Svaki od ovih gradova predstavljali su službeni predstavnici gradskih uprava, ali i umjetnici amateri, članovi kulturno umjetničkih društava, koji lokalno djeluju napose u dijelu aktivnosti i kreativnosti starije populacije.

Utorak, 01 Travanj 2014 07:35

1. travnja dan za šalu i smijeh

Prvi je dan travnja rezerviran za prvotravanjske šale. Šalite se, ne ljutite se kada se šale s vama, jer - smijeh je lijek. U Velikoj Britaniji i SAD-u je 1. travnja ili "All Fools Day", dan kada u tren oka možete postati "travanjskom ludom" - "April fool". A, nađete li se toga dana u Italiji ili Francuskoj, dobro pazite na leđa, jer bi vam tko mogao pričvrstiti papirnatu ribu koja će vas preobraziti u ismijavanja vrijednu prvotravanjsku ribu ili točnije - "il pesce d'aprile", odnosno "poisson d'avril".

Utorak, 01 Travanj 2014 06:50

Dražen Zečić ovog četvrtka na GRT-u

Ovog četvrtka iza 17 sati u Glazbenom showu Mirande Franić gostuje Dražen Zečić. Zečić je  godinama naš najtiražniji pjevač i autor zabavne glazbe koji se može pohvaliti sa podatkom da su mu svi albumi prodani minimalno  u zlatnoj nakladi a puno ih ima platinastih i dijamantnih. Draženovi  koncerti su postali jedinstveni  po euforičnoj atmosferi i po tome što na koncertima koji traju minimalno dva sata  a specifičnost je da zbog velikog broja hitova u repertoaru izvodi  često samo refrene pjesama.

Krajem travnja ribarnica u Trogiru kreće u rekonstrukciju. Zbog dva milijuna kuna vrijednog ulaganja u preuređenje trogirske peškarije, prodavači ribe do kraja mjeseca sele se na novu staru lokaciju na rivi.

Utorak, 01 Travanj 2014 06:18

Ibrica Jusić u Trogiru

Poznati estradni umjetnik i šansonijer Ibrica Jusić posjetio je Trogir u petak, 28. ožujka. Primili su ga trogirski gradonačelnik Ante Stipčić i zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović. Upravo sa zamjenikom Šilovićem načelno je dogovorio koncert povodom njegove 50-te obljetnice stvaralaštva. Taj zanimljiv događaj, kako saznajemo, trebao bi se upriličiti  u Kneževom dvoru, u sklopu Trogirskog kulturnog ljeta. Tema je bio i festival Slavuji Kamerlenga - Vinko Coce, na kojem bi također poznati šansonijer mogao nastupiti.

HomeŽUPANIJANa području Kaštel Novog nestao 25-godišnji Kristijan Jezidžić Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala