Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Od danas pa do 26. 2. na posebnom će se udaru inspektora naći poduzetnici iz tri djelatnosti

Četvrtak, 20 Veljača 2020 12:16

Pripreme za maskenbal u Muzeju grada Trogira

Radionice izrade karnevalske maske za lice "Krinka" održale su se 11. i 18. veljače u Edukativnoj zoni Muzeja grada Trogira.

Jučer je pred Muzej grada Trogira stigao kameni sarkofag kojeg su prilikom istraživanja nekoliko kasnoantičkih grobova i grobnica u ulici Put Ribole pronašli arheolozi iz tvrtke Temenos d.o.o.

„Upravo edukacijom i prevencijom možemo ići u smjeru 'zelenog' i održivog grada i upravo će mlade generacije nositi i provoditi te ideje u budućnosti“, poručio je gradonačelnik Ante Bilić

Srijeda, 19 Veljača 2020 13:38

HMNK Trogir - MNK Kijevo 8:4

U protekla dva tjedna HMNK Trogir odigrao je 14. i 15. kolo 2. HMNL Jug. Iza Trogirana je gostujući poraz u Vodicama prije dva tjedna.

Tko se jučer penjao po vrhu kampanela trogirske katedrale i zašto, pitali su nas brojni sugrađani?

Stranica 1 od 449
HomeŽUPANIJAKreću velike kontrole Porezne uprave: Na udaru pekari, prodavači i iznajmljivači vozila Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala