Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Petak, 17 Siječanj 2020 13:28

Umro legendarni novinar Joško Brešan

Bio je naš internet prije interneta, splitska zračna luka bila je njegovo mitsko mjesto.....piše Slobodna Dalmacija.

Savjet mladih grada Trogira u suradnji s CEDROM Split organizirao je ovog četvrtka u Gradskoj vijećnici predavanje na temu „Poduzeništvo mladih“. 

U Galeriji Cate Dujšin Ribar  u četvrtak je otvorena  izložba svih natječajnih radova predanih u okviru projektnog natječaja za izradu idejno arhitektonskog-urbanističkog rješenja uređenja prostora Batarije uključujući Kaštel Kamerlengo, Kulu Sv. Marka i Glorijet maršala Marmonta. 

Vodoprivreda Split izvodit će radove na izgradnji „IZGRADNJA DIJELA KANALIZACIJSKOG SUSTAVA NA PODRUČJU GRADA TROGIRA“, zbog čega će na dijelu Ulice Put Ribole teći promet uz privremenu regulaciju koja predviđa zatvaranje ulice u dijelu izvođenja radova.

Drama trogirske obitelji Pažanin, supružnika Anđelka i Marije, započeta nakon što im je početkom siječnja u požaru izgorio stan u ulici Put Gospe od Anđela 12., u zgradi poznatijoj kao Dom samaca potaknula je Trogirane na humanost.

GRAD TROGIR objavio je Javni natječaj / Javni poziv za financiranje Programa /projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarskih djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir za 2020. godinu.

Stranica 1 od 747
HomeŽUPANIJAOdržana misa zadušnica za splitskog velikana don Mladena Alajbega Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala