Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Nakon dr. Dragomira Petrica Dom zdravlja Splitsko-dalmatinske županije vodit će dr. Marko Rađa.

Iz Hrvatske pošte upozoravaju kako su primijećene internetske obavijesti u kojima se pošiljatelj predstavlja kao organizator nagradne igre u ime Hrvatske pošte s vrijednim nagradama tražeći naknadu i osobne podatke za dobivanje nagrade.

Ishodu sukoba bračnog para iz Trogira smijao se cijeli kvart, a sad im vare i na društvenim mrežama

Pored jednog kontejnera u Trogiru našao se lijepi veliki flat screen televizor, a na ekranu mu stoji naljepnica "Naljutila me žena zbog turskih serija". Brže-bolje netko ga je fotografirao pa je sve završilo na društvenim mrežama.

Drugog dana natjecanja na Otvorenom prvenstvu Španjolske u daljinskom plivanju od naših predstavnika nastupile su Antonia Buličić i Petra Mijić i to u konkurenciji mlađih seniorki na 10.000 m.

Prof. dr. sc. Ivo Babić  dobio je još jedno priznanje za svoj dugogodišnji rad. Naime, prigodom obilježavanja Dana Sveučilišta u Splitu  i 45. obljetnice njegova osnutka  dodijeljena mu je zahvalnica za sve dobro učinjeno za rast i razvoj Sveučilišta u Splitu. 

Zaboravljeni kaštelanski Kamp ponovo je postao omiljeno kupalište jer uređenjem plaže i otvaranjem Beach bara Mojito na zaboravljenoj plaži Kamp, zahvaljujući Ivici Brnasu, oživljene su stare čari poznate plaže.

Stranica 1 od 658
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala