Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Petak, 19 Siječanj 2018 11:21

Grad Trogir donirao KBC Firule

Gradonačelnik Ante Bilić u pratnji zamjenice Ruže Kovačević Bilić splitskom KBC-u donirao je 5000 kn u ime Grada Trogira.

Petak, 19 Siječanj 2018 11:11

Akcija u prometu

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske u cilju  održavanja i podizanja razine sigurnosti cestovnog prometa  u petak 19. siječnja od 12 do 18 sati provesti će se akcija u prometu u smislu  kontrole poštivanja propisa vezanih za alkohol, korištenje sigurnosnih pojaseva korištenje mobitela i poštivanje ograničenja brzine, odnosno propisa čije kršenje uzrokuje najteža stradavanja.

Odbrojavanje do koncertnog spektakla Dine Merlina u Zadru 10. veljače, u dvorani Krešimira Čosića u punom je jeku, a za koncert je preostao još samo ograničen broj ulaznica!

Nakon uvodnih priprema za drugi dio sezone ekipa ŽRK Trogir 58  posvetila se davanju podrške kaubojima u Spaladium Areni.

Ministarstvo zdravstva pokrenulo postupak protiv splitskog 'Vodovoda i kanalizacije'!

Pred novinarima je dan poslije umjesto izbornika Červara ostao trener reprezentacije Hrvoje Horvat. Nije pobjegao od teških pitanja, makar ono što će napraviti Lino teško i sam može odgonetnuti.

Stranica 1 od 497
HomeZABAVATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala