Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Grupa Pavel ponovo će nastupiti na Zagrebačkom festivalu, ovog puta s pjesmom „Ne daj na nas“, u kojoj im se pridružio i jedan od najboljih vokala i gitarista na ovim prostorima - Tedi Spalato, kojeg mnogi smatraju srcem i izvornim zvukom Dalmacije

Savjetujemo pridržavanje općih uputa o čuvanju osobnih podataka i redovito mijenjanje lozinki te ažuriranje antivirusnih alata 

U PRODAJI 'THE BEST OF' KOLEKCIJA – PRVO SLUŽBENO IZDANJE ZA HRVATSKO TRŽIŠTE!

Publika je odabrala: Franka je dobitnica nagrade publike za hit godine - Cesarica!

Turistička zajednica Općine Okrug, u suradnji sa Školom stranih jezika Katedra iz Trogira, nastavlja s organiziranjem tečajeva stranih jezika namijenjenih privatnim iznajmljivačima s područja Općine Okrug. Cilj edukacije je podizanje konkurentnosti privatnih iznajmljivača što će u konačnici doprinijeti većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

15. Noć muzeja u Hrvatskoj odvijat će se u petak, 31. siječnja 2020. u brojnim muzejima, galerijama, zbirkama umjetnina i drugim baštinskim ustanovama. Sjajna je vijest što su se Muzeju grada Trogira u trogirskoj Noći muzeja ove godine prvi put pridružili Muzej sakralne umjetnosti i katedrala sv. Lovre!

HomeKULTURADječji susret splitskih i trogirskih čakavaca u „Jarpici riči“ Dunje Kalilić Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala