Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Momčad Ivice Tucka počinje u 17.30, a izabranici Lina Červara samo pola sata kasnije

EHF je objavio najbolju momčad drugog kruga Europskog rukometnog prvenstva, a u najboljoj sedmorci našao se sjajni Igor Karačić.

Bliži se veljača i dvoranska turneja jednog od najpopularnijih glazbenika s ovih prostora, legendarnog Mate Bulića. Nakon više od 30 godina uspješne karijere Mate je odlučio svojoj publici upriličiti tri velika koncertna spektakla i to 20.2. u splitskoj Spaladium Areni, 22.2. u Gradskom vrtu Osijek, dok će 29.2. trijumfirati pred zagrebačkom publikom u sportskoj dvorani Dražena Petrovića.

Petak, 24 Siječanj 2020 09:02

Proračun u malom - Trogir 2020.

U brošuri se nalazi pregled gradskih financija te najvažniji projekti i investicije u 2020. godini

TROGIRANI UJEDINJENI ZA POMOĆ OBITELJI KOJOJ JE IZGORIO STAN 

Savez izviđača Hrvatske i njihova kampanja Boranka pokrenuli su akciju za pomoć Australiji koju su poharali katastrofalni požari

HomeKULTURAŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala