Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

„Homo homini lupus est“ je latinska izreka značenja "čovjek je čovjeku vuk." Potječe iz komedije „Magarci“ rimskog komediografa Plauta iz 195. pr. Kr, a popularizirao ju je državni teoretičar i filozof Thomas Hobbes svojim djelom „Levijatan“. Pojednostavljeno, izraz znači da se čovjek prema svom bližnjem ponaša nečovječno te da su međuljudski odnosi često zatrovani ohološću, zavišću, pohlepom i drugim zlima. Tu je i svima poznata izreka „na muci se poznaju junaci“.

Imajući u vidu ozbiljnost situacije, trogirski gradonačelnik Ante Bilić snimio je video u kojem daje upute kako se zaštititi tijekom ove pandemije s jasnom porukom “Molim Vas još jednom da budete racionalni. U ovom trenutku sve može pričekati, ništa nije važnije od zdravlja i ljudskih života!"

Kapetan Luka Modrić, dokapetan Ivan Rakitić i ostatak Vatrenih trebali su danas otputovati u Dohu na prijateljski turnir, ali umjesto toga provode vrijeme kod kuće sa svojim najbližima zbog pandemije koronavirusa.

Proteklih dana Hrvatska je u karanteni, ugroza prijeti sa svih strana; od Korona virusa pa do jučerašnjeg jakog potresa koji je zadesio glavni grad Hrvatske.

Ponedjeljak, 23 Ožujak 2020 09:35

AUDIO Zabrana loženja na otvorenom

Iz DVD-a Trogir obavještavaju sugrađane da je odlukom Županijskog vatrogasnog zapovjednika od 21. ožujka 2020. godine na snazi ZABRANA loženja vatre na otvorenom prostoru.

U četvrtak, 26. ožujka 2020. godine, Gradsko društvo Crvenog križa Trogir sa Savjetom dobrovoljnih darivatelja krvi Trogir i u suradnji sa Transfuzijom kliničkog bolničkog centra Split organiziraju humanitarnu akciju darivanja krvi.

HomeKULTURAPrikazujem sadržaj po oznakama: Zabava Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala