Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ono što pružate drugima, vratit će se nazad. Sve, dakle, što želite da ljudi vama čine, činite i vi njima. Tako su župljani Sv Jakova održali plemenitu humanitarnu akciju “Sve što daš vratit će ti se!“

Ponedjeljak, 23 Prosinac 2019 10:14

PP Trogir: Pronađena marihuana i kokain

Policijski službenici policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom kod kojega je prethodno, obavljenom pretragom stana i drugih prostorija koje koristi na trogirskom području pronađeno i oduzeto 11 PVC vrećica sa sadržajem ukupno 14 grama marihuane, 5 PVC vrećica s ukupno 2,7 grama kokaina i plinski pištolj.

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča ukratko The Frajle nastupaju u petak, 20. prosinca 2019. na Trgu Ivana Pavla II u sklopu Zimske ADVENTure od 20:30 sati.

Dvanaesta  redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi održana je 19. prosinca u prostorijama DDK Trogir na Batariji.

Nadamo se da ćemo privući kvalitetnog profesionalca koji će znati kapitalizirati potencijal Trogira i čiji će entuzijazam pratiti naše planove i projekte, poručio je gradonačelnik Trogira

Petak, 20 Prosinac 2019 07:38

Okrug: Koncert ususret Božiću

Subota, 21. prosinca 2019. – Crkva sv. Križa u Okrugu Gornjem – s početkom u 19:00 sati

HomeKULTURARaznolik koncertni program za kraj 2. Međunarodnog tjedna mladih Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala