Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Petak, 21 Ožujak 2014 09:13

Mještani Planog idu kod Zmajlovića

Još uvijek je neizvjesno hoće  li se makarsko smeće odlagati na deponij Vučje brdo u Planom ili ne. Naime, prema najnovijim informacijama iz Ministarstva zaštite okoliša stigao je poziv  da predstavnici Planog, njih sedmero, dođu u Zagreb na sastanak s ministrom, što su oni i prihvatili.

Petak, 21 Ožujak 2014 07:46

Pet medalja "KBK" Trogir

Dana 15. ožujka 2014. u Proložcu održano je Hrvatsko Prvenstvo u Point Fightingu za starije kadete i seniore, Light Contactu za juniore, Full Contactu za juniore i seniore. Na natjecanju je nastupio „KBK“ Trogir sa devet boraca koji su izborili pet medalja.

Četvrtak, 20 Ožujak 2014 12:32

Zašto ne radi trogirski pauk?

Zbog MUP-ovog pilot projekta „Novi ustroj i organizacija rada u policijskom postajama III. kategorije“ osam policijskih postaja na području Policijske uprave splitsko dalmatinske od 10. veljače zatvorilo je svoja vrata nakon 15 sati. Slijedom toga, nakon 15 sati i PP Trogir više ne može davati nalog za premještanje vozila, što je dovelo do obustave rada pauka na trogirskom području.

Četvrtak, 20 Ožujak 2014 12:24

Zrinka gostuje na Gradskom radiju

Ovog četvrtka gost Glazbenog showa Mirande Franić je Zrinka. Budite iza 17 sati na 95,6 MHz uz Gradski radio Trogir, Zrinku i Mirandu...

Četvrtak, 20 Ožujak 2014 09:31

Uređuje se park Fortin

Višegodišnje prijateljstvo trogirskog dogradonačelnika Radovana Slade-Šilovića i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića urodilo je vrijednom donacijom koja je ovih dana iz Zagreba stigla u Trogir. Radi se o 475 različitih biljnih sadnica koje će se posaditi u sjevernom parku Fortin u staroj gradskoj jezgri. Među sadnicama su oleandri, tamaris galika, mirta, pitosporumi, nisko rastuće palme te stotinjak raznobojnih ruža.

Četvrtak, 20 Ožujak 2014 08:46

KUD Kvadrilja u Budimpešti

Članovi starije generacije KUD-a Kvadrilja otputovali su u Budimpeštu, točnije u Ujbudu 11. okrug Budimpešte.

HomeKULTURAGKT: VI. Natječaj za kratku priču „Priča se (p)o gradu“ Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala