Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 13:16

Pobožnosti Križnog puta

U svim gradskim župama tijekom korizme održava se pobožnost Križnog puta. U katedrali svetog Lovre svi vjernici na ovoj pobožnosti mogu sudjelovati svakog petka s početkom u 18 sati, nakon čega slijedi svečana euharistija.

Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 12:13

Podjeljene diplome za njegovatelja

Dodjela diploma polaznicima programa osposobljavanja za Njegovatelja/icu u sklopu projekta Poludnevni centar „Dječji osmijeh“ Udruge tjelesnih invalida TOMS održana je 10. ožujka  u Gradskoj vijećnici .

Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 09:49

Marina:radovi od Kule do plaže Tunjara

Radovi koji se trenutno odvijaju u Marini na potezu od Kule do plaže Tunjara, dio su projekta uređenja obale u Marini, a istima se pristupilo čim je dobivena lokacijska dozvola te je dovršen projekt.

Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 09:20

Jelena Radan: Čudo

Video spot za pjesmu „ČUDO", 4. singl s albuma „Voyage" Jelene Radan.

Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 09:00

Hajduk najmlađi u 1.HNL

Hajduk ima najmlađu momčad MAXtv Prve lige! Službeni je to podatak Udruženja prvoligaša objavljen nakon odigranog 24. kola, odnosno završene druge trećine sezone.

Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 08:47

Privremena regulacija prometa

Obavještavamo stanovnike Trogira da će se na križanju ulice Balancana i ulice Put Dragulina danas 10. ožujka početi izvoditi radovi na oborinskoj, vodovodnoj i kanalizacijskoj mreži, te će stupiti na snagu privremena regulacija prometa sukladno tehničkom rješenju. Točnije doći će do zatvaranja križanja ulice Balancana i ulice Put Dragulina u periodu od petnaest (15) dana.

HomeKULTURAIzložba „Razapni jedra“ u Galeriji Cate Dujšin Ribar Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala