Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Petak, 28 Ožujak 2014 08:47

Ispričaj vic i osvoji 300 kuna

Vicevi ne moraju biti vaši originalni, glavno da su smiješni i da zabavite publiku, jer osim žirija i publika određuje nagrade! Povodom Međunarodnog dana šale (prvog travnja) Centar plesa i StandUp Split organiziraju prvo natjecanje u pričanju viceva - Vicomlat!

Petak, 28 Ožujak 2014 08:29

Trogirski odbojkaši 2. u Dalmaciji

Odbojkaši SSS "Blaž Jurjev Trogiranin" 2. su u Dalmaciji. Natjecanje se održalo u maloj sportskoj dvorani Spaladium Arene, 26. ožujka 2014. Sudjelovale su najbolje školske ekipe u svojim županijama i to: Zadar, Šibenik, Trogir (SSŠ "Blaž Jurjev Trogiranin") i Dubrovnik.

Petak, 28 Ožujak 2014 07:35

3. akcija DDK Trogir

U organizaciji Savjeta DDK Trogir, Crvenog križa Trogir i Transfuzije KBC Split, u prostorijama Pastoralnog centra u Okrugu održana je 27.ožujka, treća po redu ovogodišnja redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Četvrtak, 27 Ožujak 2014 15:00

Bolesni um rasporio mačku

Iznenađena sam i šokirana koji je bolesni um nešto tako mogao napraviti i zašto. U nikoga ne upirem prstom, ali ne mogu vjerovati da postoje ovako zločesti ljudi. – rekla nam je Štefica Betica ispred svoje obiteljske kuće i počela u najmanju ruku bizarnu priču o onome što se prošlog tjedna dogodilo njezinoj kućnoj mački Miki.

Četvrtak, 27 Ožujak 2014 11:41

Plan gospodarenja otpadom općine Marina

Javna rasprava o nacrtu Plana gospodarenja otpadom općine Marina za razdoblje od 2014. do 2020. godine održava se do 05. travnja organiziranjem javnog uvida. Javni uvid u nacrt Plana je svakog radnog dana u vremenu od 08:00 do 14:00 sati u prostorijama Općine Marina, a isti će biti objavljen i na službenim stranicama Općine Marina. Građani i udruge mogu svoja očitovanja, mišljenja, primjedbe i prijedloge upisati u knjigu primjedbi uz izloženi nacrt Plana, tijekom cijelog razdoblja javnog uvida.

Četvrtak, 27 Ožujak 2014 10:54

Ne ukidaju se poticaji za zapošljavanje

Premijer Zoran Milanović na početku Vladine sjednice opovrgnuo je novinske natpise da Vlada ukida poticaje za zapošljavanje od 1600 kuna. Podsjetio je da je Vlada, prije dvije godine kada je to uvodila, doživjela brojne kritike, ali da je mjera pokazala rezultate.

HomeKULTURADječji susret splitskih i trogirskih čakavaca u „Jarpici riči“ Dunje Kalilić Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala