Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Utorak, 24 Prosinac 2019 10:24

Devetnaest novih pomoćnika u nastavi

Grad Trogir i Općina Okrug u cijelosti su financirali program osposobljavanja za Pomoćnika u nastavi u radu s učenicima s teškoćama.

Utorak, 24 Prosinac 2019 09:00

Trogir: Raspored bogoslužja za blagdane

 Raspored svetih misa za božićne blagdane u Katedrali sv Lovre

Veselimo se Badnjaku (24.12.) kada će članovi kvarteta Bozzotti zasvirati na trogirskoj pijaci točno u 12:00 sati i to Straussove valcere i polke, brojeve iz omiljenog Orašara te prigodne božićne napjeve.

Humanitarna revijalna priredba i natjecanje u organizaciji KRSG Rusulice održala se 21. prosinca u Sportskoj dvorani Vinko Kandija. 

Ponedjeljak, 23 Prosinac 2019 12:47

Trogir najviše glasova dao Milanoviću

Milanović i Kolinda idu u drugi krug

Ono što pružate drugima, vratit će se nazad. Sve, dakle, što želite da ljudi vama čine, činite i vi njima. Tako su župljani Sv Jakova održali plemenitu humanitarnu akciju “Sve što daš vratit će ti se!“

HomeKULTURAIzložba „Razapni jedra“ u Galeriji Cate Dujšin Ribar Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala