Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Srijeda, 05 Veljača 2020 09:44

Sumnjiči se za tešku krađu u Slatinama

Sažetak u protekla 24 sata

Kad rezimiramo prošlu godinu, moramo istaknuti da je bila prepuna zanimljivih sportskih događanja, kako na državnoj tako i na lokalnoj razini. Osvrt na prošlu i planovi za ovu godinu bili su središnja tema razgovora s predsjednikom NK Trogir 1912 Mariom Juranovićem

NCVVO je predložio, a Ministarstvo znanosti i obrazovanja odobrilo izmjene u kalendaru državne mature za školsku godinu 2019./2020. Prvi ispit na ljetnom roku državne mature 2020. godine, kandidati će pisati 16. svibnja, a riječ je o eseju iz Hrvatskog jezika.

Utorak, 04 Veljača 2020 10:57

HMNK Trogir – MNK Mejaši 12:5

U 13. kolu 2. HMNL Jug HMNK Trogir ostvario je visoku pobjedu rezultatom 12:5. 

Cilj naših redovnih emisija „Razgovori s povodom“ je afirmirati javnost na određene probleme u društvu te u skladu s tim potaknuti volontiranje kako bi se pomoglo najugroženijim skupinama. U jednoj od emisija bilo je riječi o volontiranju u zajednici terapijskog jahanja.

Ponedjeljak, 03 Veljača 2020 12:42

Postani kadet Hrvatske vojske

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta (HVU) “Dr. Franjo Tuđman” održat će se u subotu, 8. veljače 2020. godine u vojarni “Petar Zrinski”, Ilica 256b, u Zagrebu od 10.00 do 12.30 sati.

HomeKULTURA„Brod kulture i gastronomije“ uplovio u Trogir Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala