Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pokažimo ljubav, čovječnost i suosjećanje prema tim ljudima u ovim za njih teškim trenucima!

Okupljanje je u 12 sati ispred Ureda TZ Grada Trogira, uz pratnju turističkih vodiča

Četvrtak, 09 Siječanj 2020 11:53

Trogir: Odlaganje novogodišnjeg drveća

Iz Trogir Holdinga uputili su molbu građanima da drvca ne odbacuju u okoliš, da ih ne odlažu u spremnike za otpad već ih mogu odložiti pored spremnika koje uobičajeno koriste.

Najnovija Facebook objava trogirskog gradonačelnika Ante Bilića izazvala je raspravu na društvenim mrežama, a radi se o najnovijim podacima o prihodima Kule Kamerlengo i usporedbi s prošlim godinama uz gradonačelnikov komentar „Kada je obnovimo i revitaliziramo kroz projekt „Kamena enciklopedija“, bit će to još i bolje.“

Jučer oko 16 sati došlo je do požara u stambenoj zgradi u Ulici put Gospe od Anđela 12. Radi se o zgradi poznatijoj kao Dom samaca izgrađenoj 1959. godine za potrebe stanovanja radnika zaposlenih u trogirskom brodogradilištu.

Klape Okruk, Stivanja, Mindula te zbor sastavljen od pjevača navedenih klapa i ostalih pjevača sa trogirskog područja nastupili su 4. i 5. siječnja u Rakitju i Zagrebu.

HomeKULTURAIzložba „Razapni jedra“ u Galeriji Cate Dujšin Ribar Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala