Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Klapa Stivanja obilježila je u petak koncertom u Galeriji Cate Dujšin Ribar desetu  obljetnicu djelovanja.

Dom za odrasle osobe Trogir na blagdan svete Lucije posjetio je zamjenik župana Splitsko-dalmatinske županije Luka Brčić.

Polaznici Glazbene škole Josipa Hatzea DO Trogir održali su 13. prosinca prigodni Božićni koncert u prepunoj Galeriji Cate Dujšin Ribar. 

Četvrtak, 13 Prosinac 2018 20:13

Sveta Lucija darivala najmlađe Trogirane

Unatoč kiši, male Trogirane je u četvrtak darivala  sveta Lucija.

Četvrtak, 13 Prosinac 2018 11:08

Koncert duhovne glazbe u crkvi svetog Dominika

Povodom blagdana Božića, u crkvi svetog Dominika u srijedu je , nakon svete mise, održan koncert duhovne glazbe.

Božićni sajam rukotvorina u Muzeju grada Trogira počinje u ponedjeljak, 17. prosinca 2018. u 10:30 od kada ćete u atriju Muzeja moći pronaći kako ukrase za bor, zid, vrata, stol, police... - za cijeli dom, tako i ukrase za glavu, prste, ruke, vratove... - za sebe i druge!

Jeste li možda vidjeli onu poruku koja u posljednje vrijeme kruži društvenim mrežama - onu koja kaže otprilike ovako: "Bilo bi lijepo da se odlučimo za kupovinu božićnih poklona od malih proizvođača, iz dućana s rukotvorinama, od nezavisnih knjižara, prijateljica koje izrađuju unikatne predmete, kozmetku, odjeću, nakit, od ljudi u našoj okolini..."? Sigurni smo da ste shvatili poantu - drugi Božićni sajam rukotvorina u atriju Muzeja grada Trogira donosi vam baš to - kreativan, unikatan, maštovit, ručno rađen i raznolik izbor poklona koje su izradili vaši prijatelji, poznanici, sugrađani, kreativci, umjetnici... njih 15!

Drvo, keramika, vuna, konac, uže, staklo, tkanina, karton, prirodni materijali i esencije... nije sve što koriste neki već poznati, ali i neki novi izlagači na Božićnom sajmu rukotvorina u Trogiru. Što god koriste, budite sigurni u jedno - oni su pravi proizvođači malih božićnih čuda koji će darivanje sigurno učiniti čarobnijim! Marija Bašić, Esther Canata (CANTACollect), Ana Crnković, Vedrana Cvitanović, Dijana Jakić, Tomislava Jerković Buraj, Anita Jurić (TAKE THA BREAK), Loriana Marović (LM jewelry), Ivan Melvan, Ilonka Miše Vudrić, Nikolina Roković i Rachel Dusper (BumeraNg i PulpisForge), Marijana Stipčić (BABA), Katarina Zanne (terra Ka-Za keramika), Likovna udruga Trogir i Dom za odrasle osobe Trogir vesele se vašem dolasku!

Dođite, razgledajte, pronađite nešto za sebe i druge... Poklonite predmete sa srcem, od srca i podržite naše drage kreativce i drugi Božićni sajam rukotvorina u Muzeju grada Trogira koji će biti otvoren do subote, 22. prosinca 2018. - svaki dan od 10:00 do 19:00 sati.

Podsjećamo, 13. i 14. prosinca 2018., s početkom u 19:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se dva koncerta:

- 13. prosinca nastupit će Glazbena škola Josipa Hatzea DO Trogir

- 14. prosinca koncert će održati klapa Stivanja koja će tim koncertom obilježiti 10 godina djelovanja

 

Stranica 1 od 610
HomeKULTURATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala