Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

foto klub
Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trogiranin Mirko Svilan,  koji već dugi niz godina živi nedaleko Opatije, a koji je nasljednik jednog dijela pokretne ostavštine obitelji Mavretić, darovao  je Muzeju grada Trogira portret Antuna Mavretića, portret njegove sestre te odlikovanje pape Pia IX.

Tjedan oprosta zakasnina traje od 23. do 28. listopada.

Od 2013. godine, svake 3. subote u listopadu, obilježava se Međunarodni dan arheologije, posvećen arheologiji i arheološkim otkrićima.

"Ekspozicija grada" - izložba fotografija Joška Hercega i Vlade Sorića otvara se u atriju Muzeja grada Trogira u ponedjeljak, 23. listopada 2017. u 19:00 sati. Izložba se može razgledati do 31. listopada, a u okviru izložbe održat će se i dvije radionice za djecu pod vodstvom muzejske pedagoginje Goranke Tomaš.

Rukometaši Trogira u 3. kolu 2.HRL-jug ovog vikenda igraju u Splitu protiv RK Balić-Metličić.

U ponedjeljak, 23. listopada  u 19  sati, u atriju Muzeja grada Trogira otvorit će se izložba fotografija "Ekspozicija grada" u kojoj će dva Trogiranina - Joško Herceg i Vlado Sorić - kroz dvadeset fotografija pričati priču o gradu i ljudima čiji se "životi isprepliću s gradom i postaju jedno".

Stranica 1 od 474
HomeKULTURATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala