Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Steve Aoki, Loco Dice i Seth Troxler stižu na Poljud!

U Vukovaru će se od 3. do 6. svibnja održati 1. Festival nematerijalne kulturne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija "SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ"!

Osmaši OŠ Majstora Radovana uskoro putuju u Vukovar i tom prilikom učenici i djelatnici ove ustanove, na čelu s ravnateljicom Zoranom Brodarić, žele donirati hranu i higijenske potrepštine za najpotrebitije, kojih je u gradu heroju zaista mnogo.

Učenici Glazbene škole "Josipa Hatzea " DO Trogir sudjelovali su na Međunarodnom natjecanju "Daleki akordi" koje se održalo od 18. do 20. travnja u Splitu.

Srijeda, 25 Travanj 2018 11:39

Započeo je Museum Week 2018.!

Peti #MuseumWeek započeo je u ponedjeljak, 23. i odvijat će se na društvenim mrežama - prvenstveno na Twitteru na kojem je i pokrenut -  do nedjelje, 29. travnja 2018. pod krilaticom "Living together, citizenship and tolerance" promovirajući mišljenje da kultura, znanost i obrazovanje igraju ključnu ulogu u razvoju društva.

Srijeda, 25 Travanj 2018 10:01

U petak predavanje "Razgovori o fotografiji"

Drugi po redu “Razgovori o fotografiji” održat će se u petak, 27. travnja u Gradskoj vijećnici s početkom u 20 sati.

Stranica 1 od 528
HomeKULTURATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala