Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 09:49

Marina:radovi od Kule do plaže Tunjara

Radovi koji se trenutno odvijaju u Marini na potezu od Kule do plaže Tunjara, dio su projekta uređenja obale u Marini, a istima se pristupilo čim je dobivena lokacijska dozvola te je dovršen projekt.

Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 09:20

Jelena Radan: Čudo

Video spot za pjesmu „ČUDO", 4. singl s albuma „Voyage" Jelene Radan.

Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 09:00

Hajduk najmlađi u 1.HNL

Hajduk ima najmlađu momčad MAXtv Prve lige! Službeni je to podatak Udruženja prvoligaša objavljen nakon odigranog 24. kola, odnosno završene druge trećine sezone.

Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 08:47

Privremena regulacija prometa

Obavještavamo stanovnike Trogira da će se na križanju ulice Balancana i ulice Put Dragulina danas 10. ožujka početi izvoditi radovi na oborinskoj, vodovodnoj i kanalizacijskoj mreži, te će stupiti na snagu privremena regulacija prometa sukladno tehničkom rješenju. Točnije doći će do zatvaranja križanja ulice Balancana i ulice Put Dragulina u periodu od petnaest (15) dana.

Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 08:38

Čačić osniva novu stranku?

Radimir Čačić prije nekoliko mjeseci izbačen je iz HNS-a zbog njegovog inzistiranje na tome da stranka prije sljedećih parlamentarnih izbora napravi sporazum s listom Milana Bandića, HDSSB-om, Nacionalnim forumom Nikice Gabrića i, ako bi to bilo moguće, IDS-om.

Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 08:25

Požari zbog spaljivanja korova

Jučer oko 13,30 sati, u blizini mjesta Jelsa došlo je do izbijanja požara kada je 60-godišnjak u polju spaljivao korov, a vatra se uslijed vjetra proširila na neobrađenu površinu obraslu niskim raslinjem i korovom. Izgorjela su  2ha niskog raslinja i nekoliko čokota vinove loze. 

HomeSPORTU derbiju pali Kaštelani : TROGIR - RIBOLA KAŠTELA 29 : 25 Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala