Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Srijeda, 26 Ožujak 2014 08:12

Bez koncesije na plažu Končar neće Medenu

Vijećnici splitsko-dalmatinske Županijske skupštine poništili su odluku o namjeri davanja koncesije za korištenje plaže ispred hotela Medena za obavljanje turističkih djelatnosti iako su u ponedjeljak dobili dopis koji je Nenad Končar, direktor Kermas energije, uputio Jakovu Validžiću, direktoru Hotela Medena, u kojem ga moli da "ukaže na nužnost da Skupština odbije prijedlog župana, te da nastavi postupak i donese odluku o dodjeli koncesije Hotelu Medena d.d. kao urednom ponuditelju". Direktor Kermas energije Nenad Končar najavio je da bi to moglo utjecati na odluku o strateškom partnerstvu.

Srijeda, 26 Ožujak 2014 07:20

Rusulica Tonina osvojila zlato

Članica kluba ritmičko športske gimnastike „Rusulice „ Tonina Jurković osvojila je zlatnu medalju na “ 9. Međunarodnom turniru prijateljstva„ u organizaciji kluba RG Leda iz Zagreba. Na Turniru je sudjelovalo 27 zemalja, od toga 11 klubova iz Hrvatske.

Utorak, 25 Ožujak 2014 12:19

Fortin: šetnica ili parking

S obzirom na broj parkiranih automobila na Fortinu, reklo bi se da je to područje stare gradske jezgre već postalo parking, međutim još uvijek nije tako. Prijedlog o izmjeni Odluke o uređenju prometa na području Grada Trogira prema kojem se šetnica Fortin trebala prenamjeniti u parking nije prošla Gradsko vijeće i na tom području parkiranje nije dopušteno.

Utorak, 25 Ožujak 2014 09:52

Željko Širić ide u zatvor

Na županijskom sudu u Zagrebu sutkinja Mihaela Grahovac izrekla je nepravomoćnu presudu Željku Širiću i Nevenu Šprajeceru u slučaju primanja mita za "pošteno suđenje" u HNL-u. Riječ je o najvećoj aferi koja je potresla hrvatski nogomet od osamostaljenja.

Utorak, 25 Ožujak 2014 09:37

Planinarski križni put

Studentski katolički centar Split poziva sve mlade (i one koji se tako osjećaju) na korizmeni planinarski križni put - 2. splitski PKP. Termin održavanja je 29. i 30. ožujka 2014. godine, a trasa je Kaštel Lukšić – Kozjak – Trogir – Čiovo.

Utorak, 25 Ožujak 2014 07:54

Vrijedna donacija za Muzej grada Trogira

Fundus zbirke suvremene umjetnosti Muzeja grada Trogira obogaćen je vrijednim darovanjem. Radi se o brončanoj bisti s likom Krune Quiena koju je Muzeju darovala gđa. Gordana Quien - Belamarić. Vrijednost ove brončane biste posebnog je kulturno-povijesnog i umjetničkog značaja za Trogir zbog Quienove posebne veze s Trogirom.

HomeSPORTTROGIR HOLDING Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala