Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ponedjeljak, 31 Ožujak 2014 11:21

Otvara se nova škola u Kaštelima

Nakon pet godina od kada je položen kamen temeljac nove školske zgrade u Kaštel Novom, ova moderno opremljena škola u koju će se preseliti učenici i djelatnici škole “Bijaći”, 11. travnja napokon će otvoriti svoja vrata.

Jedanaestogodišnja Trogiranka Sunčica Lozić članica Kluba Ritmičke Gimnastike „Marina Kaštela“ najtrofejnija je ritmička gimnastičarka regije jug (dosad je osvojila 37 medalja, većinom zlatnih). Sunčica je i ponajbolja hrvatska ritmička kadetkinja (pred-juniorka), a nedavno se vratila sa prestižnog gimnastičkog natjecanja u Debrecenu u Mađarskoj gdje je također napravila odličan rezultat.

U subotu i nedjelju sudionici korizmenog planinarskog križnog puta boravili su u Trogiru. Nakon što je 130 mladih „planinara“ iz Splita, Kaštela, Zagreba i Varaždina u ranim jutarnjim satima krenulo iz Kaštel Lukšića , dugim putem preko Kozjaka, stigli su  u Trogir. 

Subota, 29 Ožujak 2014 13:24

Počinje ljetno računanje vremena

LJETNO računanje vremena u 2014. godini počinje 30. ožujka u 2 sata tako što se pomicanjem za jedan sat unaprijed, vrijeme u 2 sata računa kao 3 sata, izvijestio je danas Državni zavod za mjeriteljstvo Republike Hrvatske 

Subota, 29 Ožujak 2014 09:02

Karamarko u Segetu

Milijan Brkić podnio je tužbu Ustavnom sudu. Kao u svakom sudskom postupku čekat ćemo presudu. Međutim, ima dosta kontroverzi oko samog postupka utvrđivanja te liste 26 ljudi s lažnim diplomama, pa ih je 7 skinuto, oko toga kako su glasovali profesori u toj radnoj skupini. Ponavljam, mi ćemo napraviti principijelno sve što je potrebno i sve što bude najkorisnije našoj stranci. - istaknuo je to predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na proslavi 24.godišnjice osnutka te stranke u Segetu.

Petak, 28 Ožujak 2014 14:33

Zrinka na Gradskom radiju

Poslušajte dio gostovanja Zrinke u Glazbenom showu Mirande Franić. Slijedeći četvrtak 03. travnja u goste dolazi Dražen Zečić.

HomeSPORTTROGIR HOLDING Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala