Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Srijeda, 02 Travanj 2014 08:58

Župni Caritas podijelio pomoć u odjeći

Župni Caritas Sv. Lovre u Trogiru prikuplja i dijeli pomoć. U četvrtak 03. travnja završena je akcija podjele novih muških sakoa koje su dobili putem donacije u prostorijama Župnog Caritasa. Nažalost, velik dio donacije nije se podijelio jer nije bilo većeg broja zainteresiranih. Ostatak sakoa koji se nisu podjelili donirat će se domovima za socijalnu skrb.

Srijeda, 02 Travanj 2014 07:41

Četvrtak: bez struje dio Naselja

Zbog radova u trafostanici u četvrtak 3. travnja od 8 – 14 sati bez struje bit će potrošači dijela ulice Kneza Trpimira – od naselja do Ine, staro naselje, dio ulice dr. Ante Starčevića, Trogirsko grobje i Dječji vrtić u Naselju.

Srijeda, 02 Travanj 2014 06:35

Kaštela: radovi oko radioaktivne šljake

Bageri koji su radili na zemljištu sjeveroistočno od servisne zone Marine Kaštela izazvali su priličnu zabrinutost kod pojedinih građana Kaštela, no ako je suditi po izjavama Josipa Berketa, vlasnika Marine koja je radove i naručila, te izvješća komunalnih redara koji su bili na terenu, razloga za zabrinutost ne bi trebalo biti.

Policijska postaja Trogir obavještava stanovnike Općine Marina da će dana 03. travnja 2014. (četvrtak) službenici ove PP zaprimati zahtjeve za izradu osobnih iskaznica osoba koje imaju prijavljeno prebivalište na adresama koje nisu evidentirane u registru prostornih jedinica (nepostojeće adrese, bez naziva ulice i kućnog broja, adresa bb). Zahtjevi će se zaprimati u: Gustirni - zgrada škole od 08,30 do 13,30 sati.

Srijeda, 02 Travanj 2014 05:45

Uhićena županica Marina Lovrić Merzel

Noćas je uhićena sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel. Šest sati trajala je pretraga njezine kuće iz koje je policija odnijela nekoliko kutija dokumenata. USKOK već mjesec dana provodi istragu protiv Lovrić Merzel koju sumnjiči za više počinjenih kaznenih djela zloporabe položaja i ovlasti, krivotvorenja službene ili poslovne isprave.

Utorak, 01 Travanj 2014 12:34

Nastavljen niz djevojčica ŽRK Trogir

Djevojčice „A“ (rođene 2000. god i mlađe ) ovaj tjedan su odigrale redovno i zaostalo kolo županijske lige. U subotu su gostovale u Sinju kod ŽRK Sinj. Utakmice su odigrale na jako visokom nivou te su pobijedile rezultatom 38:31 (23:18).

HomeSPORTTROGIR HOLDING Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala