Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti
advent2017.

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ponedjeljak, 11 Prosinac 2017 20:28

Redovna godišnja skupština PŠU "Lokvice"

Pomorsko športska udruga 'Lokvice' organizira redovnu godišnju skupštinu koja će se održati u utorak, 12.prosinca, u Gradskoj vijećnici s početkom u 18.00 sati.

ŽOK Trogir je organizirao 10 prosinca Božićni turnir za najmlađe odbojkašice koji se odigrao u sportskoj dvorani Vinko Kandija .

Završen je jesenski dio prvenstva za trogirske rukometaše u svim kategorijama.

Već tradicionalna „Večer matematike“ održala se u četvrtak u OŠ Petar Berislavić. Sudjelovali su učenici svih uzrasta matične škole te učenici 3.a i 3.b područne škole u Okrugu Gornjem.

Izložba "Pomicanje granica" - 8. salon Likovne udruge Trogir na kojoj osamnaest članova udruge predstavlja svoja ovogodišnja umjetnička ostvarenja otvorena je u četvrtak u atriju Muzeja grada Trogira.

„Vaš dar za pravu stvar“ naziv je sabirne akcije“ Tjedan solidarnosti“ Hrvatskog Crvenog križa koju provode sva Društva Crvenog križa diljem Republike Hrvatske za građane u potrebi.

Stranica 1 od 490
HomeSPORTTrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala