Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedjelja, 18 Veljača 2018 19:32

FOTO: MRK Trogir prvi, u derbiju pao Kamičak

Rukometaši Trogira u derbiju 10.kola 2.HRL-Jug na svom su parketu pred više od 800 gledatelja uvjerljivo porazili Kamička iz Sinja rezultatom 28:18.

Vodstvo Hrvatske akademske zajednice (HAZ) je imenovalo Antu Škrobicu za povjerenika Hrvatske akademske zajednice na Pravnom fakultetu u Splitu.

Dobitnicima Porina za životno djelo statua će biti uručena na svečanoj dodjeli 23. ožujka u Splitu. Nagrada se dodjeljuje onim umjetnicima koji su svojim znanjem i radom zadužili hrvatsku glazbu. Ovogodišnji dobitnici su pijanistica Pavica Gvozdić, legenda glazbene scene Oliver Dragojević te autor i književnik Jakša Fiamengo.

Obavještavaju se svi sudionici u prometu da će se u četvrtak, 15. veljače 2018. od 09.00 do 13.00 sati na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provoditi pojačana akcija u prometu, usmjerena na prekršaje počinjene od strane pješaka, kao i prekršaje koje vozači čine na njihovu štetu.

Srijeda, 14 Veljača 2018 18:23

MRK TROGIR : Lov na prvu ligu

Derbi 10.kola prvenstva 2.HRL-jug odigrat će u subotu rukometaši Trogira i Kamička iz Sinja.

Srijeda, 14 Veljača 2018 12:11

Danas je Čista srijeda ili Pepelnica

Prvi je dan korizme poznatiji kao Pepelnica ili Čista srijeda. Na današnji dan svećenici vjernicima na čelu pepelom prave znak križa pozivajući ih na pokajanje.

Stranica 1 od 503
HomeSPORTTrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala