Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ponedjeljak, 22 Siječanj 2018 13:04

Čiovski most oštećen - promet otežan

Mario Kraljević, pomoćnik načelnika trogirske policije zaduženog za sigurnost cestovnog prometa obavijestio je građane putem Gradskog radija Trogir da je, zbog oštećenja na konstrukciji čiovskog mosta, došlo do otežanog prometovanja i stvaranja gužvi.

Ponedjeljak, 22 Siječanj 2018 11:42

Uspjeh mladih robotičara OŠ Petar Berislavić

U OŠ Petar Berislavić održano je 1.online kolo Croatian Makers lige, a mladi robotičari su imali zadatak programirati robota tako da u što kraćem vremenu prođe zadanu stazu i na kraju ga parkirati na parkirno mjesto. 

Učenici OŠ Petar Berislavić mlađe dobne skupine zauzeli su izvrsna mjesta u pojedinačnim rezultatima u regiji "Split 2":

1. mjesto - Andrija Barać (5.c)

2. mjesto - Vinko Čudina (4.a)

Odlično 1. mjesto u regiji "Split 2", kao ekipa, zauzeli su Leo Rinčić, Antonio Stjepić, Toni Bilić i Branko Škokić, učenici starije dobne skupine.

Uskoro slijedi 2. kolo natjecanja s novim zadatkom koje učenici ove školo s nestrpljenjem očekuju.

Pohvale svim učenicima i njihovoj mentorici Tomislavi Ečić Svirać uputila je ravnateljica Edita Bratinčević. 

 

Ponedjeljak, 22 Siječanj 2018 11:31

U četvrtak darujte krv

Gradsko društvo Crvenog križa Trogir sa Savjetom dobrovoljnih darivatelja krvi Trogir i Transfuzijom kliničkog bolničkog centra Split organizira, 25. siječnja, humanitarnu akciju darivanja krvi.

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je više kaznenih djela: prijetnja, dva oštećenja tuđe stvari, te po dvije teške krađe i krađe. Jučer je tako na području Trogira provaljeno u ugostiteljski objekt a potom u aparat za klađenje odakle je otuđen veći iznos novca. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem. 

Borci Underground Black Gym-a iz Trogira u novu godinu su ušli nastupom na MMA turniru u Belišću i to sa rezultatom 5 boraca - 5 medalja (3 srebrene i 2 brončane). Nastupili su Daniel Goleš (srebro), Marko Bačić (bronca), Marko Milat (srebro), Ivan Brnić (bronca) i Bruno Buzov (srebro). Ovaj put je većini bio prvi natup tako da je rezultat vrlo dobar. 

Petak, 19 Siječanj 2018 11:21

Grad Trogir donirao KBC Firule

Gradonačelnik Ante Bilić u pratnji zamjenice Ruže Kovačević Bilić splitskom KBC-u donirao je 5000 kn u ime Grada Trogira.

Stranica 1 od 498
HomeDOGAĐAJITrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala