Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Trogirski portal

Trogirski portal

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Adresa internetske stranice: http://www.zootemplate.com Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Splitsko-dalmatinska županija donirala je u prosincu 2018. godine Domu za odrasle osobe Trogir vrijednu donaciju od čak 22.500 kuna. 

Četvrtak, 17 Siječanj 2019 12:30

Dobre vijesti za iznajmljivače

Turizam je značajan izvor prihoda za mnoge trogirske obitelji i stav je gradonačelnika Ante Bilića kako se građanima ne bi trebala stvarati nova financijska opterećenja. 

Općinski načelnik Općine Okrug objavljuje „JAVNI NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE PROGRAMA/PROJEKTA UDRUGA U SPORTU ZA 2019. GODINU“.

U Proračunu Općine Okrug za 2019 godinu osigurana su sredstva za financijsku potporu programima sportskih udruga namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba u području sporta definiranih prioritetima utvrđenim od strane Općine Okrug, a obuhvaćaju aktivnosti:

- provođenje sportskih aktivnosti djece i mladeži;

- djelovanje sportskih udruga;

- sportska priprema, domaća i međunarodna natjecanja;

- sportsko – rekreacijske aktivnosti građana;

- sportske aktivnosti osoba s teškoćama u razvoju i osoba s posebnim potrebama.

Na ovaj javni poziv mogu se javiti sve udruge sa sjedištem na području Općine Okrug čiji su ciljevi i djelatnosti usmjereni ka zadovoljavanju javnih potreba stanovnika Općine Okrug u području sporta, a kojima temeljna svrha nije stjecanje dobiti i čije aktivnosti nadležni upravni odjel Općine Okrug ne ocijeni kao gospodarsku djelatnost, što je podrobnije definirano u Uputama za prijavitelje. 

Prijave je potrebno ispunjavati sukladno Uputama za prijavitelje koje će biti objavljene na web stranici Općine Okrug www.okrug.hr zajedno s objavom Natječaja.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana. Počinje teći od  dana objave odnosno od 15. siječnja 2019. godine i traje do zaključno sa 14. veljače 2019. g.

Više informacija na „Javni poziv za financiranje programa/projekata udruga u sportu za 2019".

Srijeda, 16 Siječanj 2019 12:49

Trogirom će od ovog petka upravljati maškare

Gradonačelnik Ante Bilić će zajedno sa suradnicima u petak, 18. siječnja ključeve Grada predati maškarama.

Predavanjem o značaju sv. Mavra za mjesto Žedno i cijeli otok Čiovo, dr.sc. don Josipa Dukića i prof. dr.sc. Iva Babića u Domu u Žednom u organizaciji Udruge Eko Žedno i udruge Sveti  Mavar započelo je obilježavanje blagdana sv. Mavra, zaštitnika ovog mjesta. 

Srijeda, 16 Siječanj 2019 08:29

Dio Okruga bez vode

Obavještavaju se potrošači vode na području Okruga Gornjeg - kompletno područje istočno od uvale Mavarčica (područje Liveli i Diruni) da će im zbog radova na vodovodnoj mreži biti prekinuta opskrba vodom dana 17. 01. 2019. (četvrtak) u vremenu od 8:00 do 14:00 sati.

 

Stranica 1 od 618
HomeDOGAĐAJITrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala