Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Predizborna groznica zahvatila je i Okrug čiji se načelnik Ivica Radić Bagi bori za treći uzastopni mandat. Na izborima 21. svibnja sučelit će se s dvije žene, HDZ-ovom Aleksandrom Makrić i HSP-ovom Danijelom Ševerdijom čiju su kandidaturu, osim pravaša, podržali i HSU te Nezavisna lista Dominika Matkovića.
Aktualni načelnik Okruga Ivica Radić Bagi, koji kreće u izbornu utrku za treći uzastopni mandat, sučelit će se s dvije žene, HDZ-ovom Aleksandrom Makrić i HSP-ovom Danijelom Ševerdijom čiju su kandidaturu, osim pravaša, podržali i HSU te Nezavisna lista Dominika Matkovića.
U emisiji „Dobar dan“ Gradskog radija Trogir 18. travnja gostovao je zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović. Gospodin Slade – Šilović govorio je o značajnim manifestacijama koje se u predsezoni održavaju u gradu, zatim o problematici Turističke zajednice, te političkim aktualnostima.
Nezavisni vijećnici Ante Piteša i Mario Derossi najavili su zajednički izlazak na lokalne izbore u gradu Trogiru i formiranje zajedničke liste za Gradsko vijeće, a svoju odlučnost i ozbiljne namjere da preuzmu odgovornost za vođenje grada dokazuju i najavom formiranja zajedničke liste za gradonačelnika i zamjenike.
HomePOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala