Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 18 Listopad 2018 06:57

Izaberi promjene koje želiš u svom kvartu!

U sklopu projekta "I tebe se pita", Grad Trogir organizira javne tribine po mjesnim odborima na kojima će građani imati priliku izravno odabrati koje od prijedloga koje su prijavili žele da se realiziraju u njihovim kvartovima u 2019. godini i to po sljedećem rasporedu:
Pozivaju se svi građani koji nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, a zainteresirani su za rješavanje stambenog pitanja putem kupnje stana iz Programa društveno poticajne stanogradnje (POS) da se odazovu ovom pozivu te popune Anketni upitnik o stambenim potrebama putem društveno poticajne stanogradnje – POS, a sve u cilju početka aktivnosti potrebnih za realizaciju predmetnog programa na području Grada Trogira.
Petak, 28 Rujan 2018 11:00

Istraživanje CRO Demoskopa

Redovito mjesečno istraživanje agencije Promocije plus o društvenim i političkim preferencijama CRO Demoskop, provedeno u rujnu mjesecu, pokazuje nekoliko zanimljivih nalaza o preferencijama političkih stranaka, percepciji političara i drugim odnosima u političkoj areni.
Na sjednici Gradskog vijeća umalo su se danas fizički obračunali vijećnik Damir Zaradić (HSP) i gradonačelnik Ante Bilić (SDP). Vijećnik je nakon izlaganja u kojem je iznio optužbe na loš rad gradske vlasti rekao: - Majke mi moje mile, da sam u vojsci, ja bih strijeljao nekoga.
HomePOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala