Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Hrvatska kapucinska provincija sv. Leopolda Bogdana Mandića je u prigodi 700. obljetnice smrti bl. Augustina Kažotića poklonila trogirskom samostanu relikvije „ex corpore“ ( dio tijela) sv. Leopolda Bogdana Mandića, zaštitnika Hrvatske kapucinske provincije.
U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata” koji se održavaju u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine. S uspješnim EU projektima koje provodi Udruga tjelesnih invalida TOMS građani su se imali priliku upoznati 10. svibnja na Trgu Ivana Pavla II. „Dani otvorenih vrata EU projekata” za cilj imaju predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što je socijalna uključenost.
Upoznajte uspješne EU projekte koje provodi Udruga tjelesnih invalida TOMS. Pridružite im se u petak, 10. svibnja na Trgu Ivana Pavla II. u vremenu od 10 do 12 sati i sudjelujte u tradicionalnom obilježavanju Europskog tjedna. Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata” je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što je socijalna uključenost.
Osnovna škola Majstora Radovana domaćin je 26. Državnom natjecanju učenika osnovnih i srednjih škola iz geografije .
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala