Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Komisija za dodjelu javnih priznanja Grada Trogira objavljuje Pozivni oglas za dodjelu javnih priznanja Grada Trogira u 2019. godini.
Četvrtak, 05 Rujan 2019 10:53

TROGIR DOBIVA RECIKLAŽNO DVORIŠTE

Grad Trogir potpisao je ugovor za izgradnju reciklažnog dvorišta na lokaciji iznad stanice za tehnički pregled u Planom. Vrijednost ugovora je 4.800.000 kuna + PDV, a projekt financira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost iz EU sredstava. Rok izgradnje je 8 mjeseci.
Kao i dosadašnjih godina, u ponedjeljak 9. rujna 2019. godine, na trogirskoj rivi od 18 h Udruga tjelesnih invalida TOMS organizira za sve građane terapiju pod nazivom „Terapijom i plesom do zdravlja“.
U emisiji "DOBAR DAN" emitiranoj u programu Gradskog radija Trogir 04.09.2019. (srijeda), gošća je bila zamjenica trogirskog gradonačelnika Ruža Kovačević Bilić. Početak školske godine i druge aktualnosti bile su središnja tema razgovora s urednicom i voditeljicom emisije Gordanom Dragan.
HomeTROGIRDOMINIKANSKI SAMOSTAN: Zbog odlaska na nove službe fr. Matijas Farkaš i fr. Ante Kazoti oprostili se od vjernika i samostanske zajednice Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala