Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uručila je u prigodi Dana državnosti odlikovanja i priznanja istaknutim pojedincima iz područja društvenih i humanističkih djelatnosti.
U gradskom salonu Grada Trogira gradonačelnik Ante Bilić ugostio je Klapu Trogir, povodom odluke predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović o dodjeli Povelje Republike Hrvatske Klapi Trogir za osobit doprinos u promicanju dalmatinske klapske pjesme tijekom iznimno uspješnog dugogodišnjeg kontinuiranog djelovanja, a osobito zbog besprijekornog glazbenog izričaja i umjetničke sugestivnosti u izvođenju pjesama te promocije klapskog pjevanja u Republici Hrvatskoj.
Ravnateljica OŠ Majstora Radovana Zorana Brodarić uputila je zamolbu za donaciju školi. Doniranim sredstvima školu bi opremili s računalima i projektorima kako bi poboljšali uvjete nastave.
Proslava blagdana svetog Ante u franjevačkom samostanu na Dridu započinje trodnevnicom u nedjelju, 10. lipnja. Svakog dana trodnevnice u 18.30 je molitva krunice, a svečanost se nastavlja večernjom misom u 19 sati koju predvodi p.Marijan Krištofić, pučki misionar. Na blagdan su svete mise u 6.00, 7.00, 8.00, 9.00, 10.00 , 17. 30 (uz blagoslov djece, mladih, obitelji i cvijeća) te u 19.00 sati . Prilika za ispovijed je od 5.45 do 11.00 sati te od 16.00 do 19.00 sati. Foto: Smn.hr
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala