Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Nakon ponovljene tribine u Arbaniji završen je ovogodišnji projekt „I tebe se pita“.
Utorak, 05 Studeni 2019 07:50

Niže cijene parkinga u Trogiru

Od petka, 1. studenoga 2019. do četvrtka, 30. travnja 2020. smanjena je cijena parkiranja na parkiralištima kojima upravlja Trogir Holding d.o.o. Nove cijene parkinga za osobne automobile po satu parkiranja su sljedeće: -Na parkiralištu T1 (Veliki parking) umjesto dosadašnjih 10 kn cijena jednog sata iznosit će 5 kn. -Na parkiralištu T2 (istočno i zapadno od Ulice Put kapelice) s dosadašnjih 8 kn plaćat će se 5 kn. -Cijena parkiranja po satu na parkiralištu T3 (kod zgrade Trogir Holdinga) i parkiralištu Čiovo iznosit će kao i do sada 5 kn. -Na parkiralištu T4 (Brigi) do sada je cijena iznosila 6 kn, a do četvrtka, 30. travnja 2020. to parkiralište se ne naplaćuje. -Cijena parkiranja po satu na parkiralištu Fortin umjesto dosadašnjih 20 kuna plaćat će se 5 kn. -Na parkiralištu Soline umjesto dosadašnjih 10 kn cijena parkiranja iznosit će 5 kn. Cijena dnevne karte za osobne automobile od petka, 1. studenoga 2019. do četvrtka, 30. travnja 2020. na parkiralištu T1 sa 120 pada na 60 kn, a na parkiralištu Soline sa 70 na 30 kn. Podsjećamo, omogućeno je brže i još povoljnije parkiranje na parkiralištu ispred škole (T3), parkiralištu Čiovo i parkiralištu Soline, a jedino što je potrebno učiniti je preuzeti…
U Trogiru na državnoj cesti D 126, od ponedjeljka 04. od 07:00 sati do petka 15. studenoga do 17:00 sati, izvodit će se radovi na izgradnji priključaka i prilaza.
Svim građanima Trogira kao i posjetiteljima sada je omogućeno brže i još povoljnije parkiranje na parkiralištu ispred škole (T3), parkiralištu Čiovo i parkiralištu Soline, a jedino što je potrebno učiniti je preuzeti besplatnu PayDo mobilnu i web aplikaciju. Tako sada na jednostavan način privatni i poslovni korisnici mogu podmiriti trošak satnih i dnevnih parkirnih karata kao i plaćati dnevne parkirne karte izdane od strane kontrolora.
HomeTROGIRRadovi u tijeku u nekoliko mjesnih odbora Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala