Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U subotu je generacija maturanata 98./99. SŠ Ivana Lucića obilježila 20 godina mature.
Prva generacija učenika matematičko-informatičkog smjera tadašnjeg „Trogirskog srednjoškolskog centra“ okupili su se na proslavi tridesetogodišnjice mature. Većina njih živi i radi u Trogiru i okolici, ali proslavi su se pridružili i prijatelji iz razreda koji su trenutačno na različitim stranama svijeta.
Gradsko komunalno poduzeće „Trogir holding“ nabavilo je specijalno komunalno vozilo vrijedno 2,3 milijuna kuna.Otplata je putem leasinga na rok od 7 godina.
Na području Trogira od 1. srpnja osam mladih "bobija" regulira promet. Radit će u dvije smjene tijekom srpnja i kolovoza. Iz Policijske postaje Trogir upućuju poziv svim zainteresiranim učenicima i studentima da se jave u Prometnu jedinicu mladeži. Natječaj za prijem kandidata za područje Trogira je još uvijek otvoren, a potrebno se javiti u PP Trogir, na adresi Put Muline 1. Plaća iznosi 35 kuna po satu. Podsjećamo, PP Trogir je u suradnji sa Županijskom upravom za ceste, Gradom Trogirom te Općinama Seget i Okrug i ovu godinu angažirala pripadnike Prometne jedinice mladeži koji će provoditi aktivnosti nadzora i upravljanja prometom na prometnicama u Trogiru, Okrugu i Segetu.
HomeTROGIRApel za pomoć poplavljenim područjima Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala